Kombinirani kartušni filtri za zaščito vaših sanitarne opreme

Kombinirani kartušni filtri so pomemben del vodovodnih sistemov, lastnih zajetij, kapnic in drugih krajev, kjer je pomembno prečistiti vodo. Ti filtrirni sistemi uporabljajo več skrbno izbranih filtrirnih vložkov, ki temeljito očistijo mehanske delce, pesticide, klor, slab vonj ali okus vode. Na voljo so dvojni in trojni kombinirani filtrirni sistemi, ki zagotavljajo kvalitetno večstopenjsko filtracijo.

V trojnem filtrirnem sistemu so običajno zaporedno vstavljeni trije filtri. Prva kartuša je namenjena mehanski filtraciji in zadrži večje delce, druga kartuša je namenjena natančnemu filtriranju delcev do 5 μm ali manj, tretja kartuša pa vsebuje aktivno oglje, ki učinkovito prečisti vodo. Kombinirani kartušni filtrirni sistemi nudijo kvalitetno in natančno filtracijo, kar je zelo pomembno za zagotavljanje kvalitetne pitne vode.

MESEC Triplex je več-stopenjski filtrirni sistem, ki učinkovito ščiti vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzročajo nečistoče v vodi in vodni kamen. Namenjen je montaži na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje vode in nevtralizacijo vodnega kamna. MESEC Triplex MS20 Pro je posebna različica MESEC Triplex filtrirnega sistema, ki zagotavlja odlično čiščenje vode. V kombiniranem filtru je zaporedno postavljenih več skrbno izbranih velikih 20″ filtrirnih vložkov, ki temeljito očistijo mehanske delce, mulj, klor, slab vonj ali okus vode. Specialna SP kartuša preprečuje vezavo vodnega kamna v trde obloge, MESEC BAC-20 čistilni vložek pa izboljšuje okus in vonj vode ter odstranjuje organske onesnaževalce.

Vsestranski in učinkoviti kombinirani kartušni filtri so pomembni del vodovodnih sistemov. Če želite zagotoviti kvalitetno pitno vodo in preprečiti poškodbe opreme, je vredno razmisliti o namestitvi MESEC Triplex filtrirnega sistema ali drugega kombiniranega kartušnega filtra.

POVPRAŠEVANJE