Aparati za vodo – Coolerji, Vodni bari, Pitniki

Cooler, pitnik – vodni bar je izvir čiste, sveže vode, ki je lahko ohlajena ali segreta na želeno temperaturo. Aparati se prek čistilnega sistema AQUA KRISTAL® priključijo neposredno na vodovodno omrežje, zato baloni ustekleničene vode niso potrebni. Vzdrževanje je preprosto in cenovno ugodno. Vodni bari in pitniki so odlična rešitev za pisarne, poslovne in proizvodne prostore, javne ustanove, šole, vrtce, skratka povsod tam, kjer potrebujemo čisto pitno vodo za veliko ljudi.

Glavne prednosti:

  • Brez balonov ustekleničene vode. Zato ni naročanja, skladiščenja in transporta balonov ustekleničene vode do postrežnega avtomata. Vode ne bo nikoli zmanjkalo, zato ne bo nejevolje kot pri praznem balonu. Izognete se menjavi in dvigovanju težkih balonov ustekleničene vode ter čiščenju in dezinfekciji kritičnih točk vodnega bara pri vsaki menjavi balona.
  • Ekonomična ter enostavna uporaba in vzdrževanje. Vodni bari imajo možnost točenja ohlajene, vroče ali sobne temperature vode. Voda se v aparatu prečisti preko filtrirnega sistema. Sveža in osvežujoča voda Vam bo vedno na voljo.

Vodni bari – coolerji imajo možnost točenja ohlajene, vroče ali sobne temperature vode. Voda se v aparatu prečisti preko filtrirnega sistema (več opcij izbire). Sveža in osvežujoča voda Vam bo vedno na voljo.
Pokličite nas ali nam zaupajte vaše želje – pripravili vam bomo ugodno ponudbo, naj gre za nakup ali najem aparata!