INDUSTRIJSKA FILTRACIJA
MEHČANJE VODE
UV DEZINFEKCIJA VODE
UV DEZINFEKCIJA POVRŠIN
DOZIRNI SISTEMI
ZAŠČITA OGREVALNIH SISTEMOV
OBDELAVA ODPADNIH IN
IZCEDNIH VOD
CEVNI SISTEMI, MONTAŽNI MATERIAL

Industrijski sistemi

Projektiranje in celovita izvedba priprave vode za industrijske namene

MPF-HF vodni filtri

Mehčanje vode

Mehčanje pomeni izločanje Ca in Mg ionov iz vode. Mehčanje vode z ionskimi izmenjevalci poteka tako, da se Ca in Mg ioni v vodi izmenjajo z Na ioni na smoli ionskega izmenjevalca. Voda, ki jo pridobimo je mehkejša in bolj primerna za čiščenje, pranje, uporabo za kotlovne vode, reverzno osmozo in podaljša življenjsko dobo vodnih napeljav.

Uv dezinfekcija vode - TROJAN

UV dezinfekcija

V industriji je voda prisotna v mnogih proizvodnih procesih kjer je pomembna ustrezna dezinfekcija zaradi uporabnikov in zaposlenih, v živilski industriji in pri pripravi hrane v gostilnah pa je kakovostna voda pomembna tudi za okus hrane in pijač.

Dozirna črpalka

Dozirni sistemi

Sistemi so primerni za vnos koagulantov, flokulantov, dezinfekcijskih sredstev, sredstev za korekcijo pH, sredstev za nevtralizacijo vodnega kamna in korozije, oksidacijo in redukcijo.

Merilna tehnika - Mesec d.o.o.

Merilna tehnika

Onesnažena voda

Obdelava odpadnih in izcednih vod

FIP - cevni sistemi

Cevni sistemi, montažni material

Od leta 1954 FIP proizvaja ventile in opremo iz termoplastičnih materialov, kot so PVC-U, PP-H, C-PVC, PVDF, ki se pogosto uporabljajo za transport tekočin pod pritiskom.  Podjetje MESEC d.o.o. je ponosno, da lahko združuje svoje znanje in izkušnje s FIP.

POVPRAŠEVANJE