Čistilniki za Pitno Vodo

Aqua Kristal® in Profine®

Očiščena, Revitalizirana in Zdrava Voda na Vašem Pultu

Pozdravljeni v svetu osvežujoče in čiste vode, kjer sta Aqua Kristal® in Profine® odgovor na vaše želje po vrhunski kakovosti pitne vode. Naša poslanstva nista le ponujati naprav, temveč ustvarjati popolnost in visoko tehnološko raven, ki vam omogočata, da vsak požirek zaužijete z zaupanjem. Preberite več, da izveste več o tem, kako naši izdelki presegajo običajne standarde.

Aqua Kristal® – Čiščenje in revitalizacija za popolno vodo

V današnjem hitro spreminjajočem se svetu se pojavljajo vse večja vprašanja o kakovosti pitne vode, ki je del našega vsakdana. Kaj pa, če vam lahko ponudimo rešitev, ki bi odpravila dvome in zagotovila, da pijete vrhunsko kakovostno vodo brez neprijetnih vonjav in okusov in mikroorganizmov? Aqua Kristal® vam prinaša pravo rešitev.

Naši čistilni sistemi niso le naprave, ampak so rezultat stalnega prizadevanja za popolnost in visoko tehnološko raven. Z uporabo naprednih filtracijskih procesov in inovativnih komponent, kot je naravni ionizator Aqua BioGuard, zagotavljamo, da voda, ki jo zaužijete, ni le očiščena, ampak tudi revitalizirana. Z našimi sistemi se znebite neželenih nečistoč, klora, bakterij in učinkovito odstranjuje kemične onesnaževalce ter VSEH 106 na listi EPA, ki so znani, da so karcenogeni, tudi; ogljikov tetraklorid, kloroform, TCE, EDB in drugih onesnaževalcev kar izboljša okus vode in vaše splošno zdravje.

Čistilnik za pitno vodo v kuhinji

Inovativna tehnologija AquaBioGuard vsebuje bio-keramične elemente, ki dvignejo alkalnost vode in ustvarijo negativni ORP. Posledično postane voda močan naravni antioksidant, podpira vaše telo pri odstranjevanju kislih odpadkov ter izboljšuje hidracijo. Z napredno UV dezinfekcijo zagotavljamo tudi popolno dezinfekcijo vode brez kemikalij. UV žarki uničijo DNK mikroorganizmov, ki zagotavlja vašo varnost in osvežujočo vodo.

Zavzemamo se za zagotavljanje najvišje kakovosti vode, ki jo lahko varno uživate. Zato smo v svojo ponudbo vključili tudi UV dezinfekcijske naprave. S to napredno tehnologijo je dosežena popolna dezinfekcija vode brez uporabe kemikalij. Ta tehnologija je ne le izjemno učinkovita, ampak tudi varna ter ekonomična. Vaša voda bo ostala osvežujoča in brez neprijetnega okusa, hkrati pa bo popolnoma dezinficirana za zagotavljanje vaše varnosti.

Profine®– Filtri za različne potrebe pitne vode

Filtri za pitno vodo Profine

Profine® izdelki so popolna rešitev za vaše potrebe po kakovostni pitni vodi. Zasnovani so za prilagoditev vašim željam, ne glede na vodne težave, s katerimi se soočate.

 • Profine® Arsenic – Varnost pred arzenom: Učinkovito odstranjuje arzen iz vode, za varno pitje.
 • Profine® Blue – Svežina vsakega požirka: Odstrani neprijeten okus in vonj ter izboljša čistost vode.
 • Profine® Gold – Izboljšajte vsak požirek: Vrhunska filtracija za najčistejšo vodo, obogateno z aktivnimi srebrnimi ioni.
 • Profine® Ice – Svetel in osvežilen led: Preprečuje nastajanje apnenca, ohranja led čist in svetel.
 • Profine® Lilac – Zmanjšajte trdoto in izboljšajte okus: Zmanjša trdoto vode in izboljša njen okus.
 • Profine® Nitrates – V boj z nitrati: Učinkovito zmanjšuje vsebnost nitratov v pitni vodi.
 • Profine® Ocra – Mehčanje vode za popolno izkušnjo: Z učinkovito gelsko kationsko mehčalno smolo omogoča mehko vodo brez neprijetnih mineralov.
 • Profine® Pfas – Odstranjevanje Perfluoroalkilov za brezskrbno pitje: Filtrira perfluoroalkile, zagotavljajoč vam čisto in varno pitno vodo.
 • Profine® Red – Zmanjševanje motnosti in delcev: S stopnjo filtracije 5 mikronov zagotavlja kristalno čisto pitno vodo.
 • Profine® Rock – Rešitev za vodo z nizko slanostjo: Obogati vodo z minerali za izboljšano okusnost in koristnost.
 • Profine® Silver – Popolna čistost in zanesljivost: Z visoko stopnjo filtracije in srebrnimi ioni zagotavlja popolno čistost in dodatno zaščito.
 • Profine® Violet – Trdota ni več omejitev: Zmehčanje vode in odstranjevanje nečistoč sta združena za odlično pitno izkušnjo.
 • Profine® Yellow – Demineralizacija za čistočo vode: Popolna demineralizacija vode za posebne potrebe.

Profine® – vaša prilagodljiva rešitev za kakovostno vodo.

Naročite svoj sistem že danes

Ne glede na to, ali se borite z okusom klora, potrebujete dodatno mineralizacijo ali želite zagotoviti varnost pitne vode za svojo družino, je AQUA KRISTAL® prava izbira za vas. Naši sistemi so prilagodljivi, inovativni in enostavni za namestitev ter uporabo. Ko veste, da je vaša voda čista, revitalizirana in varna, boste lahko brezskrbno uživali v vsakem požirku.

Verjamemo, da si zaslužite le najboljše. Zato vam ponujamo AQUA KRISTAL® naprave, ki so rezultat dolgoletnih raziskav, inovacij ter predanosti. Ne odlašajte, naročite svoj sistem že danes in se pridružite tisočim zadovoljnim uporabnikom, ki uživajo v čisti, revitalizirani vodi. Pokličite nas na telefonsko številko 059.0770.90 ali obiščite našo spletno trgovino www.e-trgovina.mesec.si ter si zagotovite vir zdravja in svežine.

POVPRAŠEVANJE