Kombinirani kartušni filtri

Kombinirani vodni filtri so namenjeni za vodovodne sisteme, lastna zajetja, kapnice (deževnica), oziroma povsod, kjer želimo na vhodu v objekt vodo dobro prečistiti. V kombiniranih MESEC filtrirnih sistemih je zaporedno postavljenih več skrbno izbranih filtrirnih vložkov, ki iz vode temeljito očistijo mehanske delce, pesticide, klor, slab vonj ali okus … Po potrebi lahko za filtrirnim sistemom namestimo napravo (ali sistem) za UV dezinfekcijo, ki poskrbi za mikrobiološko neoporečnost vode.

Več o UV

Inovativna Rešitev za Kristalno Čisto Vodo: Kombinirani Kartušni Filtri MESEC Triplex

Dovršenost čistosti vode je ključna za zagotavljanje dolgotrajnega delovanja vodovodnih sistemov in sanitarnih napeljav. Predstavljamo vam revolucionarno rešitev – Kombinirane kartušne filtre MESEC Triplex, ki združujejo izjemno učinkovitost, napredno tehnologijo in prefinjen dizajn.

Vrhunski zaščitni ščit za vaše vodovodne sisteme

Naši kombinirani kartušni filtri MESEC Triplex so zasnovani z namenom, da učinkovito zaščitijo vaše vodovodne napeljave, sanitarne armature in dragoceno opremo pred neželenimi poškodbami, ki jih povzročajo nečistoče v vodi in trdovratnim vodnim kamennom. Naši filtri so pravi partnerji za vaš vodovodni sistem, saj omogočajo ne le filtriranje vode, temveč tudi nevtralizacijo vodnega kamna, kar preprečuje njegovo nabiranje in morebitne negativne vplive na vaše sisteme.

Več-stopenjska moč čiščenja z MESEC Triplex MS20 Pro

Z našim izjemnim sistemom MESEC Triplex MS20 Pro vstopate v svet vrhunske vodne filtracije. Ta več-stopenjski filtrirni sistem je zasnovan tako, da zagotavlja izjemno čiščenje vode, kot še nikoli prej. Srce sistema predstavlja kombinacija skrbno izbranih velikih 20″ filtrirnih vložkov, ki delujejo zaporedno, kar omogoča temeljito odstranjevanje mehanskih delcev (filtracija do 5 mikronov), mulja, klora ter odpravljanje slabega vonja in okusa vode.

Kartuše: MESEC SP, BAC-20 in mTec

Vsaka stopnja našega sistema MESEC Triplex MS20 Pro ima svoj namen in posebno vlogo:

  • Prva stopnja (mTec globinski filtrirni vložek): Temeljito očisti vodo, izloča vse delce, ki so večji od 5 mikronov, zagotavljajoč kristalno čisto vodo na začetku procesa.
  • Druga stopnja (SP kartuša s Siliphos® polnilom): Vodni kamen postane preteklost! S posebnim Siliphos® polnilom preprečuje nabiranje vodnega kamna in korozije, zagotavljajoč optimalno delovanje vaših sistemov.
  • Tretja stopnja (BAC-20 čistilni vložek): Piko na i dodaja MESEC BAC-20 vložek z aktivnim kokosovim ogljem, ki izboljšuje okus, vonj in odstranjuje organske nečistoče, s čimer ustvarja popolno vodno izkušnjo.

Zaupajte MESEC Triplex za krištalno čisto vodo

Če si želite zagotoviti vodovodne sisteme, ki delujejo brezhibno, in vodo, ki je brez primesi, vonjav in vodnega kamna, je MESEC Triplex vaša izbira. Naša tehnologija je odgovor na zahteve modernih vodovodnih sistemov, ki potrebujejo učinkovito filtracijo in zaščito. Privoščite si vrhunsko kakovost vode, ki jo omogočajo Kombinirani Kartušni Filtri MESEC Triplex.

Presegajte pričakovanja in izberite najboljše za vaše vodne sisteme!

Zagotovite si Vaš MESEC Triplex Sistem Še Danes!

Primer montaže

POVPRAŠEVANJE