FILTRACIJA VODE
MEHČANJE VODE
UV DEZINFEKCIJA VODE
OBDELAVA DEŽEVNICE
ZAŠČITA OGREVALNIH SISTEMOV
FILTRACIJA V KUHINJI
APARATI ZA VODO
SISTEMI PROTI IZLITJU VODE

Hišni sistemi

Celovite rešitve za hišo

triplex filtrirni sistem

Filtracija vode v hiši

Vodni filtri so nepogrešljivi za zaščito vodovodne instalacije in priključenih armatur pred mehanskimi nečistočami, kot so pesek, mivka, vodna rja in drugi netopni delci v vodi. Pomembni so tudi za zagotavljanje kakovosti vode, ki jo pijemo ali uporabljamo pri pripravi hrane. Naša ponudba vodnih filtrov vam omogoča izbiro najbolj primerne rešitve za vaše potrebe.

Mehčanje vode v hiši

Mehčanje vode

Preprečite škodljive učinke nečistoč v vodi in trde vode z našo opremo. Naši izdelki zagotavljajo učinkovito zaščito vodovodne napeljave, sanitarnih armatur in opreme pred morebitnimi poškodbami. S tem zmanjšamo stroške vzdrževanja in podaljšamo življenjsko dobo vodovodne napeljave, kar je pomembno za dolgoročno varnost in kakovost oskrbe z vodo.

Hišna vodna postaja 107Q

UV dezinfekcija

UV dezinfekcija je učinkovit način za zagotavljanje varne in zdrave pitne vode. Pri tem postopku se uporablja ultravijolično sevanje, ki ubija bakterije, viruse in druge mikroorganizme v vodi. UV dezinfekcija je ekološko prijazna metoda, saj ne uporablja kemikalij kot je klor, ki lahko povzročijo spremembe v okusu in vonju vode ter tvorijo zdravju potencialno nevarne stranske produkte, kot so trihalometani. Poleg tega je UV dezinfekcija cenovno ugodna in enostavna za uporabo ter vzdrževanje. S tem postopkom lahko dosežemo 99,99% redukcijo mikroorganizmov v vodi in zagotovimo, da je pitna voda mikrobiološko neoporečna.

Filter za dež

Obdelava deževnice

Deževnica, ki se običajno zbira s strešnih površin, lahko vsebuje različne nečistoče, kot so prah, listje, umazanija in druge nečistoče. Zato je pomembno, da deževnico pred shranjevanjem očistimo, saj lahko nečistoče povzročijo neželene spremembe v kakovosti vode. Če deževnica pride v zbiralnik skupaj s listjem, finim prahom in drugimi nečistočami, se te običajno usedejo na dno rezervoarja, kar lahko povzroči razgradnjo in posledično poslabšanje kakovosti vode. Priporočamo uporabo učinkovitih filtrov in drugih naprav za čiščenje deževnice, ki bodo zagotovile, da bo vaša voda čista in primerna za različne namene.

zaščita ogrevalnih delov

Zaščita ogrevalnih sistemov

V ogrevalnih sistemih zaprtega kroga se lahko nabirajo številne nečistoče, kot so apnenec, oksidi, kosmiči rje in sluzi. Ti odpadki se običajno zbirajo kot »blato« in lahko povzročijo različne težave v ogrevalnem sistemu, kot so blokiranje ventilov, tipal in regulatorjev, izpad črpalk, hladne točke v radiatorjih in talnih ogrevanjih. Poleg tega lahko prispevajo k nastanku nevarnih korozij, ki lahko ogrozijo celoten ogrevalni sistem. Da bi preprečili te težave, je smiselno redno čistiti in vzdrževati ogrevalni sistem ter ga zaščititi s primernimi sredstvi proti koroziji in nečistočam.

Kuhinjske armature

Filtracija v kuhinji

Nujnost zagotavljanja čiste in neoporečne pitne vode je ključna za ohranjanje dobrega zdravja. Namestitev ustreznega čistilnega sistema za pitno vodo v domači kuhinji zagotavlja ustrezen nivo čiščenja in ustreza najvišjim svetovnim zdravstvenim merilom. Kvalitetna voda ne vsebuje nečistoč, ki lahko povzročijo zdravstvene težave in ima prijeten okus in vonj. Ne čakajte, da pride do težav s pitno vodo, ampak poskrbite za njeno čistočo že danes in se izognite morebitnim zdravstvenim težavam.

mesec aquality h-c vodni bar

Aparati za vodo – Coolerji, Vodni bari, Pitnki

Cooler, pitnik – vodni bar predstavlja odlično rešitev za zagotavljanje pitne vode v pisarnah, poslovnih in proizvodnih prostorih, javnih ustanovah, šolah in vrtcih, ter kjerkoli drugje, kjer je veliko ljudi. Voda, ki jo zagotavlja, je sveža in čista, saj se aparati prek naprednega čistilnega sistema AQUA KRISTAL® priključijo neposredno na vodovodno omrežje. Tako ni potrebe po uporabi balonov z ustekleničeno vodo, kar pomeni prihranek prostora, časa in denarja. Pri tem pa vodni bari in pitniki zagotavljajo tudi ohlajeno ali segreto vodo na želeno temperaturo, kar omogoča uporabnikom popolno udobje in zadovoljstvo.

POVPRAŠEVANJE