Sistemi proti izlitju vode

Zaščita pred vodnimi udari

Naprave za varovanje pred izlivi vode, regulatorji tlaka, varnostni elementi

V vašem domu poči cev: prava nočna mora – osebni spominki so za vedno izginili. Stare slike, knjige, najljubši otrokov plišasti medvedek.. Vse to je izguba, ki je ne pokrijejo niti najboljše zavarovalnice.

poškodba na cevi

Razpoke so eden najpogostejših
vzrokov za nevarne izbruhe cevi.

poškodbe na vodni napeljavi

Majhne luknje z velikimi posledicami
npr. v starejših grelnikih vode.

Poplavljeno stanovanje

Počena cev ali pokvarjeno tesnilo
in prostor je poplavljen!

Po podatkih GDV se v povprečju dvakrat na minuto zgodi nekaj, za kar vsakdo misli, da se njemu osebno nikoli ne bo zgodilo: počila je cev, popustilo je tesnilo – in že je tu poškodba vodovoda. Večinoma s hudimi posledicami. Vendar so lahko tudi manjše stvari, kot je splakovanje cistern, precej drage.

Zgodi se lahko vse: od počene cevi, mikro puščanja do nesreče in okvar.

SafeTech Connect je “inteligenten” sistem za zaščito pred neželenim izlitjem vode v objektu.

Kaj je SafeTech Connect? Gre za inteligentni sistem, zasnovan z enim ciljem – zaščititi vaš dom pred nepričakovanimi izlitji vode. Preprosto povedano, je to vaš zanesljiv spremljevalec, ki vas varuje pred potencialno škodljivimi situacijami, kot so puščajoče cevi, nenadzorovani pretoki in nepričakovane težave z vodo.

Sistemi proti izlitju vode

Vaša zaščita 24/7

Zaščita pred puščanjem SafeTech se nadzoruje prek aplikacije SYR. Preprosto povežite svojo mobilno napravo z nameščenim programom SafeTech: zaženite aplikacijo SYR in z optičnim bralnikom QR-kod aplikacije skenirajte QR-kodo, specifično za napravo. Dostopna točka SafeTech bo nato ustvarila lokalno omrežje Wi-Fi. Kadar koli ste na dosegu omrežja, se bo vaš pametni telefon/tablični računalnik samodejno povezal s sistemom SafeTech Connect. Zdaj lahko napravo predstavite v domačem omrežju Wi-Fi s SSID-om, ki ste ga prejeli od SafeTech-a. Tako lahko zdaj prek aplikacije SYR nastavite in nadzirate svoj sistem odkrivanja puščanja glede na vaše osebne varnostne potrebe.

Nadzor preko pametne naprave

Kako lahko nadzorujete SafeTech Connect? Preprosto – prek svojega pametnega telefona ali tabličnega računalnika z uporabo intuitivne aplikacije SYR. Združite se s svojo napravo prek specifične QR kode in omogočite aplikaciji SYR, da vzpostavi povezavo. Vaša naprava ustvari lokalno Wi-Fi omrežje, ki omogoča avtomatsko povezavo s sistemom SafeTech Connect. Vaš pametni telefon je zdaj vaš daljinski upravljalnik, omogoča vam enostavno prilagajanje nastavitev in nadzor sistema glede na vaše individualne potrebe in želje.

 

HygBox Connect, Učinkovito izpiranje cevnih sistemov za varno pitno vodo

Dobrodošli v svetu napredne tehnologije za ohranjanje kakovosti vode! Predstavljamo vam HygBox Connect – avtomatski sistem za izpiranje cevnih sistemov, ki presega meje konvencionalnih pristopov. Z našo inovativno rešitvijo boste zagotovili optimalno higieno v vodovodnih napeljavah na enostaven in učinkovit način.

Kako deluje HygBox Connect?

Sistem HygBox Connect je vaš zanesljiv čuvaj vodne higiene. Zaznava morebitno stagnacijo ali previsoko temperaturo vode ter takoj ukrepa po potrebi. Aktivira izpiranje cevovoda, s čimer preprečuje nabiranje neželenih usedlin in zagotavlja svežo, varno pitno vodo. Vse te koristne informacije, kot so količina izpiranja, temperatura in tlak, so nenehno dostopne preko uporabniku prijazne spletne aplikacije SYR.

HygBox Connect z integriranim WLAN vmesnikom

Napredna Povezljivost

HygBox Connect s svojim integriranim WLAN vmesnikom postavlja nove standarde enostavne uporabe. Uporabite ga lahko na umivalnikih, kuhinjskih pomivalnih koritih ter v komercialnih in industrijskih aplikacijah. Njegova namestitev je hitra in enostavna, saj sistem samodejno spremlja področje namestitve ter aktivira izpiranje glede na nastavljeno obdobje stagnacije ali temperaturo vode.

Priporočila za izpiranje:
• Običajne napeljave je treba sprati vsaj vsakih 7 dni (DIN EN 806-5)
• Za populacije z visokim tveganjem (bolnišnice, domovi za ostarele): zahteva pogostejše izpiranje (vsakih 72 ur) (VDI/DVGW 6023)
• Temperature hladne vode PWC ≤ 25 ° C
• Temperature oskrbe s toplo vodo ≥ 60 ° C
• Temperature tople vode PWH in PWH-C med 60 ° C in 55 ° C
• Redno preverjanje delovanja in vzdrževanje

HygBox Connect 2622 glavne prednosti:
• Meri temperature, pretok in tlak
• Aktivira izpiranje (po potrebi, s časom stagnacije ali temperature vode)
• Vgrajen Wi-Fi
• Nadzor in spremljanje prek aplikacije SYR
• Na spletu ali brez povezave (statistiko in dnevnike je mogoče pridobiti)
• vrata USB-C (za shranjevanje podatkov je možna povezava s pogonom USB)
• Potisna obvestila v spletnem načinu
• Primerno za nove stavbe in za naknadno opremljanje obstoječih stavb
• Stenski nosilec za enostavno namestitev
• Odvodne cevi s potisnim priključkom
• Napajanje iz baterije, napajanje iz omrežja (neobvezno)
• Namestitev kot ena enota ali kot duo (topla/hladna voda)

Tehnične lastnosti:
Delovni tlak: 1 – 10 bar
Max. delovna temperatura 60 °C (80 °C approved for thermal disinfection)
Fluid potable water
Max. pretok: 2,0 m3/h at Δp 1,0 bar
Napajalnik: 12V DC
Baterije: 4 x LR6 AA
Razred zaščite IPX4

HygBox - naprava za avtomatsko izpiranje cevnih sistemov