Vodni filtri za celo hišo

Dobrodošli v svetu čiste vode

Predstavljamo vam vodne filtre za celotno hišo!

Vodni filtri, čarobni ščit vaše vodovodne instalacije, so tukaj, da poskrbijo za brezhiben pretok čiste vode. Predstavljajte si jutranjo prho brez zaskrbljenosti glede morebitnih nezaželenih delcev, kot so pesek, mivka ali tista neprijetna vodna rja.
Naša rešitev? Vodni filtri, ki so kot nevidni čuvaji vaše vode.

Njihova vloga je jasna – zadržati in odstraniti vse tiste sitne mehanske delce, ki bi se sicer z veseljem naselili v vaših vodovodnih ceveh. Namestitev je preprosta, saj jih le vgradimo na vstopno točko vodovoda, bodisi v hiši ali drugem objektu.

Ampak ne gre samo za mehanske delce. Zavedamo se, da čistost vode vpliva tudi na njeno mikrobiološko neoporečnost. Zato vam ponujamo možnost nadgradnje – naši vrhunski sistemi za UV dezinfekcijo poskrbijo, da boste pili in uporabljali vodo brez skrbi za mikroorganizme.

Naši filtri so prilagodljivi, da ustrezajo vašim potrebam:

/ Samočistilni filtri so mojstri odstranjevanja mehanskih delcev, s čimer ohranjajo vašo vodo kristalno čisto.

/ Naši kombinirani več-stopenjski filtri so kot superjunaki čistosti. Z mehanskim filtrom na čelu ter za njim vgrajenim ogljikovim filtrom učinkovito odstranijo mehanske delce, pesticide, klor, slab vonj in celo neprijeten okus.

/ Posebej pa ne smemo pozabiti na filtre, prilagojene za toplotne črpalke, ki skrbijo za njihovo nemoteno delovanje in podaljšano življenjsko dobo.pesticide, klor, slab vonj in celo neprijeten okus.

Vodni filtri za celo hišo – ker si zaslužite le najboljše, ko gre za vašo vodo.
Z nami bo vsak kapljica čistejša in vsak požirek varnejši. Odprite pipo z zaupanjem!

Kartušni filtri

Kombinirani vodni filtri so namenjeni za vodovodne sisteme, lastna zajetja, kapnice (deževnica), oziroma povsod, kjer želimo na vhodu v objekt vodo dobro prečistiti.

Samočistilni vodni filtri

Mehanski vodni filtri so namenjeni filtraciji mehanskih, v vodi netopnih delcev. V filter je vgrajena nerjavna filtrirna mrežica, ki omogoča enostavno vzdrževanje in čiščenje filtra.

Filtri za toplotne črpalke

MESEC ATČ vodni filtri so namensko izdelani za filtriranje vode pred toplotnimi črpalkami voda-voda in zagotavljajo optimalno učinkovitost in enostavno vzdrževanje.