Filtri za toplotne črpalke

MESEC ATČ vodni filtri

Predstavljamo vam MESEC ATČ vodne filtre – vaš ključ do optimalnega delovanja toplotnih črpalk voda-voda. Naši filtri so zasnovani z namenom zagotoviti visoko učinkovitost in enostavno vzdrževanje, tako da lahko vaša toplotna črpalka deluje nemoteno in brezskrbno.

Zaščita vašega toplotnega sistema je naša prednostna skrb. MESEC ATČ vodni filtri so oblikovani tako, da zanesljivo ločujejo v vodi netopne delce, kot so pesek, mivka, mulj in rja. S tem zagotavljamo dolgo življenjsko dobo vaše toplotne črpalke in minimalno potrebo po vzdrževanju.

  • Inovativna kombinacija ciklonskega vrtinčenja in filtrirne mreže: Naši filtri združujejo napredno tehnologijo ciklonskega vrtinčenja in zmogljivo filtrirno mrežo. To pomeni, da so učinkoviti pri odstranjevanju različnih delcev iz vode, hkrati pa ohranjajo optimalen pretok.
  • Velika filtrirna površina za minimalen padec tlaka: Visoko zmogljiva filtrirna mreža omogoča nemoten pretok vode skozi filter, hkrati pa ohranja nizek padec tlaka. Tako vaš sistem deluje energetsko učinkovito in brez nepotrebnega upada tlaka.
  • ABG nevtralizator vodnega kamna: Težave z vodnim kamnom so stvar preteklosti. Naši filtri vsebujejo inovativen nevtralizator vodnega kamna, ki pomaga zmanjšati nabiranje kamna in podaljšuje življenjsko dobo vaše opreme.
  • Enostavno vzdrževanje s funkcijo izpiralnega ventila: Vaš čas je dragocen. Zato smo poskrbeli, da je vzdrževanje filtra enostavno. Vgrajen izpiralni ventil omogoča hitro in učinkovito čiščenje filtra brez zapletenih postopkov.
Filtri za toplotno črpalko - ATČ

Izberite MESEC ATČ vodne filtre za toplotne črpalke in si zagotovite varnost, zanesljivost ter dolgo življenjsko dobo vaše opreme.
Ne sklepajte kompromisov glede kakovosti vode, ki kroži skozi vašo toplotno črpalko. Preprosto, učinkovito, MESEC ATČ.

POVPRAŠEVANJE