Pijača

Voda na svoji poti od izvira ali vodonosnika do naših pip zbira številne snovi, od katerih nekatere ogrožajo njeno kakovost.

Filtracija nas ščiti pred morebitnimi neprijetnimi presenečenji.

Ko ljudje pomislijo na vodo, ki prihaja iz vodovodnega omrežja, običajno menijo, da gre za stalen proizvod, ki ga ni mogoče spreminjati. V resnici se kakovost vode ne spreminja le od območja do območja ampak včasih celo od ulice do ulice in tudi v istem dnevu. Voda je del narave, je življenje, zato s seboj prinaša sledi vseh elementov, ki jih sreča na svoji poti. Zato je razumljivo, da nekatere snovi, ki jih vsebuje, niso vedno zaželene, dobre, zdrave in/ali koristne.

Na primer:

visoko koncentracijo raztopljenih mineralov,
prisotnost klora kot razkužila (v omrežju),
prisotnost trdnih delcev, kot je mikroplastika,
prisotnost bakterij,
z visoko koncentracijo apnenca.

Vodni kamen na cevi

4 RAZLOGI ZA IZBIRO SISTEMA ZA OBDELAVO VODE

Varnost pijače, ki jo pijemo
Varnost pijače, ki jo pijemo.

Dandanes je varna voda v domu bistvenega pomena, vendar žal ni samoumevna. Tudi voda iz vodovodnega omrežja, čeprav je veliko bolj nadzorovana kot ustekleničena voda, je še vedno lahko onesnažena z onesnaževali.
Domače filtriranje nam omogoča, da vodo uporabljamo brez skrbi!

Voda, ki ima okus po vodi
Voda, ki ima okus po vodi.

Da bi bila pitna, vodi dodajajo razkužila, kot je klor in njegovi derivati, ki jo sicer naredijo varno, vendar spremenijo njen okus in vonj. Domača filtracija nam omogoča, da te snovi odstranimo in uživamo samo v vodi!

Spoštovanje našega planeta
Spoštovanje našega planeta.

Splošno znano je, da plastika počasi duši Zemljo. Preseči moramo neutemeljeno idejo, da je ustekleničena voda boljša od vode iz pipe. Pitna voda je eden od najbolj nadzorovanih in strogo urejenih proizvodov, na nas pa je, da jo preprosto naredimo prijetnejšo. Domača filtracija izboljša okus in pomaga našemu planetu!

Udobje
Udobje.

Naložba v sistem za čiščenje vode se morda zdi draga, vendar dolgoročno gledano koristi daleč odtehtajo stroške. Priročnost dobre vode iz pipe, varnost uporabe nadzorovanega izdelka in nenazadnje zavedanje, da delate nekaj koristnega za planet. Vsi vidiki, zaradi katerih je priprava vode za pijačo želja prihodnosti, za prihodnost!

POVPRAŠEVANJE