Mehčanje vode

MESEC mehčalne naprave

Hišne vodne postaje ali skrajšano HVP (npr. MESEC HVP iSoft Superior) so namenjene za montažo na vhodu vode v objekt in gre za način centralne obdelave pitne vode v objektu. Zagotavljajo filtracijo ter mehčanje vode- popolno obdelavo pitne vode.

Učinkovito ščitijo vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzročajo nečistoče v vodi ter trda in apnenčasta voda. Čiščenje oziroma odstranjevanje vodnega kamna, ki običajno zahteva veliko truda in časa ter agresivna sredstva bodo nepotrebna, saj boste z vgradnjo MESEC HVP hišne vodne postaje odpravili vzrok težav in ne boste več reševali posledic.

MESEC HVP – Hišne vodne postaje namenjene filtraciji in mehčanju vode.

Učinkovito ščitijo vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzroča trda in apnenčasta voda. Namenjene so za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za mehčanje vode. iSoft so kompaktne naprave s popolnoma avtomatskim delovanjem, enostavne za uporabo in vzdrževanje.

Naprave za mehčanje vode »MESEC iSoft« učinkovito mehčajo vodo in s tem ščitijo vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzroča trda in apnenčasta voda. Elementi, ki povzročajo karbonatno trdoto vode, se iz vode dejansko odstranijo. Izhodno trdoto vode iz naprave nastavimo po želji. Voda ne pušča lis in ostankov vodnega kamna, tudi ko se posuši na površinah.

Čiščenje oziroma odstranjevanje vodnega kamna, ki običajno zahteva veliko truda in časa ter agresivna sredstva bo nepotrebno, saj boste z vgradnjo naprave »MESEC iSoft« mehčalne naprave odpravili vzrok težav in ne reševali posledic.

Dobri razlogi za vgradnjo MESEC iSoft mehčalne naprave:

/ 5 LET GARANCIJE

  • Uporaba kvalitetnih in preverjenih materialov. Zaupanje v kvaliteto in delovanje MESEC iSoft mehčalnih naprav smo okrepili z EKSKLUZIVNO 5 LETNO GARANCIJO.

/ PROJEKTIRANO in SESTAVLJENO v SLOVENIJI

  • Preverjena kvaliteta in izvor komponent
  • Izvrstni trenutni pretoki »High Flow Resin«, varčna »Up-Flow« regeneracija in patentirani sistem pretoka vode »PV PLUS DRIP«, omogočajo najnižje obratovalne stroške na tržišču: do -70% nižje kot pri klasičnih mehčalnih napravah!
  • Zagotovljena strokovna montaža in servis

/ Glavne prednosti:

  • Vgrajen dezinfektor sistema zagotavlja mikrobiološko neoporečnost sistema skozi celotno življenjsko dobo naprave
  • UF “up-flow” regeneracija, prihranek vode in soli pri regeneraciji
  • Kvalitetno in odporno ohišje iz 100% Polipropilena PP za živilsko industrijo,
  • iSoft krmilna glava z elektronskim krmilnikom in več-barvnim prikazovalnikom,
  • Hidravlični distribucijski sistem s keramičnimi ventili

Primeri montaže