Mehčanje vode

Dobrodošli v svetu naprednih rešitev za čisto in mehko vodo! Predstavljamo vam MESEC mehčalne naprave, inovativno rešitev za centralno obdelavo pitne vode v vašem objektu. Naša vrhunska ponudba hišnih vodnih postaj, znanih tudi kot HVP, kot je na primer MESEC HVP iSoft Superior, prinaša v vaš dom ali poslovni prostor najboljšo tehnologijo mehčanja vode.

Vedno več nas zaveda, da je mehčanje vode ključen korak k zagotavljanju visokokakovostne vode v naših domovih ter poslovnih prostorih. Trda voda, obogatena z minerali, kot je kalcij, lahko povzroči neprijetnosti, ki segajo od zamašenih cevi do neprijetnega občutka na koži in laseh. Zato je pametno razmisliti o namestitvi učinkovitega sistema za mehčanje vode, ki bo učinkovito odpravil težave ter podaljšal življenjsko dobo naprav in vodovodnih instalacij.

Obstaja več sistemov mehčanja vode, ki so razviti z enim samim ciljem: zagotoviti čisto, mehko ter varno vodo za različne potrebe. Ena izmed teh rešitev je MESEC Hišna Vodna Postaja (HVP), ki se učinkovito spopada z izzivi trde vode. Takšni sistemi omogočajo optimalno delovanje vodovodnih sistemov in preprečujejo škodljive učinke trdote vode na napeljave, aparate ter tudi na našo kožo ter lase.

Vemo, da je pitna voda osnovna potreba vsakega posameznika, zato je ključno, da ta voda ne vsebuje nečistoč ter trdote. Naša inovativna rešitev za mehčanje vode ponuja popolno odgovor na te izzive. Naša široka paleta izdelkov, vsak s svojimi prednostmi, je tu, da vam zagotovi kakovostno in mehko vodo – za vaš dom, za vaše udobje in za vašo prihodnost.

 1. MESEC iSoft ionske mehčalne naprave: Napredna tehnologija za dom in komercialno uporabo
  MESEC iSoft ponuja napredne ionske mehčalne naprave, ki so primerne tako za hišno kot komercialno uporabo. Z inovativnim “UF up-flow” sistemom regeneracije omogočajo prihranek vode in soli, kar prispeva k okolju prijaznejšemu delovanju. Z elektronskim krmilnikom, več-barvnim prikazovalnikom in pametnim nadzorom pretoka vode zagotavljajo učinkovito delovanje in enostavno vzdrževanje.
 2. MESEC HVP eSoft: Hišna vodna postaja za filtriranje in mehčanje vode
  MESEC HVP eSoft je učinkovita rešitev za vaš dom. Zasnovana je za montažo kot centralni sistem za filtriranje in mehčanje vode. Ta naprava poskrbi za temeljito čiščenje vode, odstranjevanje nečistoč ter mehčanje trde in apnenčaste vode. S svojo inovativno tehnologijo ne le ščiti vodovodno napeljavo in opremo, temveč tudi zmanjšuje porabo vode in soli pri regeneraciji. S tem sistemom lahko enostavno dosežete prijetno mehko vodo, ki ne pušča neprijetnih ostankov vodnega kamna.
 3. SmartSoft ASTREA: Učinkovita ionska mehčalna naprava
  Sistem SmartSoft ASTREA je zasnovan z mislijo na učinkovitost in zanesljivost. Zmožnost prilagajanja porabi soli in vode glede na dejansko potrebo zagotavlja varčno delovanje. S preprostim vmesnikom in možnostjo povezave z mobilno aplikacijo ima uporabnik popoln nadzor. Z odstranjevanjem trdote vode preprečuje nalaganje vodnega kamna ter podaljšuje življenjsko dobo vodovodnih sistemov.
 4. MESEC DWE ionske mehčalne naprave: Kompaktne rešitve za domačo uporabo
  Naprave za mehčanje vode, kot je MESEC DWE, so idealne za hišno uporabo. Njihova majhna velikost omogoča enostavno namestitev v različnih prostorih, tudi tam, kjer je prostor omejen. Naprave MESEC DWE ne potrebujejo električnega napajanja, kar olajša njihovo vgradnjo in delovanje. Te kompaktne naprave odstranjujejo trdoto vode, s čimer ščitijo vodovodno napeljavo ter ohranjajo vaše naprave in armature v dobrem stanju.
 5. AQUABOX: Inovativna mehčalna rešitev za vaše potrebe
  AquaBox ionske mehčalne naprave prinašajo inovativno rešitev za mehko vodo v vašem domu. Samodejno delovanje, prihranki v porabi vode in soli ter različni modeli omogočajo brezskrbno izboljšanje kakovosti življenja. Z njihovo kvalitetno zasnovo in prilagodljivostjo boste uživali v koristih mehke vode, občutili večjo udobje ter skrbeli za okolje.
HVP iSoft 30

Revolucionarna MESEC iSoft ionska mehčalna naprava

Popolna zaščita vašega vodovodnega sistema

Dobrodošli v svetu vrhunskih rešitev za mehčanje vode – serija MESEC iSoft. Naša vrhunska linija avtomatskih, volumetričnih ionskih mehčalnih naprav je zasnovana posebej za mehčanje vode tako v gospodinjstvih kot tudi v komercialnih okoljih, kot so gostilne, restavracije, manjši hoteli in večstanovanjske zgradbe. Z inovativnimi tehnologijami in vrhunskimi materiali se MESEC iSoft ponaša z vrsto prednosti, ki vam zagotavljajo vrhunsko kakovost vode ter zmanjšujejo škodljive učinke trde in apnenčaste vode na vašo opremo.

Najpomembnejše prednosti:

 1. UF “Up-Flow” regeneracija: Z uporabo napredne tehnologije regeneracije omogoča MESEC iSoft prihranek vode in soli med postopkom regeneracije. To pomeni, da se vaša voda nežno in učinkovito obdeluje, kar prispeva k trajnosti in ekonomičnosti sistema.
 2. Odporno ohišje iz polipropilena PP: Naša naprava je opremljena z izjemno kakovostnim in odpornim ohišjem iz 100% Polipropilena PP za živilsko industrijo. To zagotavlja dolgotrajno obstojnost naprave tudi v zahtevnih okoljih.
 3. iSoft krmilna glava: Napredna iSoft krmilna glava je opremljena z elektronskim krmilnikom in več-barvnim prikazovalnikom, kar omogoča enostavno uporabo in nadzor nad napravo.
 4. Hidravlični distribucijski sistem skeramičnimi ventili: Visoko kakovostni keramični ventili zagotavljajo zanesljiv in natančen nadzor nad pretokom vode ter podaljšujejo življenjsko dobo naprave.
 5. “Pametno delovanje”: MESEC iSoft se ponaša s stalno kontrolo pretoka in delovanja, kar zagotavlja optimalno delovanje naprave v vseh pogojih.

Različni modeli:

 1. MESEC iSoft 12: Naš model MESEC iSoft 12 je odlična izbira za domačo uporabo. S kombinacijo naprednih tehnologij, vključno z UF “Up-Flow” regeneracijo, odpornim ohišjem iz polipropilena PP, iSoft krmilno glavo in hidravličnim distribucijskim sistemom s keramičnimi ventili, zagotavlja učinkovito mehčanje vode. Z njim boste uživali v mehki in čisti vodi ter zaščitili svojo vodovodno napeljavo.
 2. MESEC iSoft 18: Srednji model v seriji, MESEC iSoft 18, prinaša napredno mehčanje vode tako za gospodinjstva kot manjše komercialne objekte. Z iSoft krmilno glavo in hidravličnim distribucijskim sistemom s keramičnimi ventili bo ta naprava učinkovito odstranila trdoto in apnenčaste usedline iz vaše vode, kar bo podaljšalo življenjsko dobo vaše opreme.
 3. MESEC iSoft 20: Model MESEC iSoft 20 je prilagodljiva rešitev za gospodinjstva in manjše komercialne uporabnike. S funkcijo “Pametno Delovanje”, UF “Up-Flow” regeneracijo in iSoft krmilno glavo bo poskrbel za stalno mehko vodo, ki bo ščitila vaše cevi in naprave pred škodljivimi vplivi trdote vode.
 4. MESEC iSoft 30: Z večjo zmogljivostjo je MESEC iSoft 30 idealen za večja gospodinjstva in manjše industrijske obrate. Kombinacija hidravličnega distribucijskega sistema s keramičnimi ventili, UF “Up-Flow” regeneracije in iSoft krmilne glave zagotavlja zanesljivo in učinkovito delovanje ter vrhunsko kakovost mehke vode.
 5. MESEC iSoft 40: Model MESEC iSoft 40 prinaša še večjo zmogljivost mehčanja vode za zahtevnejše potrebe. Z inovativno tehnologijo UF “Up-Flow” regeneracije, odpornim ohišjem iz polipropilena PP ter iSoft krmilno glavo bo vaša voda brez trdote, kar bo pozitivno vplivalo na delovanje vaše opreme in naprav.
 6. MESEC biDuplex 30: Naša serija MESEC biDuplex združuje dva sistema v enem: MESEC iSoft 30 za mehčanje vode in MESEC biFill za odstranjevanje železa, manganovih spojin ter drugih nečistoč. To je popolna rešitev za tiste, ki potrebujejo celovito čiščenje svoje vode in želijo vse prednosti obeh sistemov v enem paketu.

Ne glede na model, ki ga izberete, vam serija MESEC iSoft zagotavlja vrhunsko kakovost vode in zaščito vaše opreme. Odkrijte razliko, ki jo lahko mehka voda naredi v vašem življenju in poslovanju. 

HVP iSoft 18

Napredna MESEC HVP iSoft Superior serija

Ohranite vašo vodo brezhibno mehko

Naša MESEC HVP iSoft Superior serija hišnih vodnih postaj je revolucionarni korak naprej v negi vaše vodovodne napeljave. Zasnovane z mislijo na učinkovito filtracijo in mehčanje vode, te naprave presegajo običajne standarde. Zgradite most med kakovostjo in udobjem ter si zagotovite trajno mehko vodo brez nečistoč, kamna in apnenca.

Očistite vodo, ohranite vaš dom

Predstavljamo vam MESEC HVP iSoft Superior, najnovejšo serijo hišnih vodnih postaj, ki se ponaša z revolucionarno tehnologijo filtracije in mehčanja vode. Te naprave so oblikovane za zagotavljanje odlične vodne kakovosti v vašem domu. S tem boste preprečili neprijetne poškodbe na vodovodni napeljavi, armaturah ter drugih napravah.

Skrbno izbrani modeli za vaše potrebe

Na voljo so različni modeli iz serije, vsak z edinstvenimi lastnostmi za zadovoljevanje vaših potreb. Spoznajte jih:

 1. MESEC HVP-6000-K iSoft Superior – Popolna zaščita za vaš dom Ta model je idealen za centralni sistem filtriranja in mehčanja vode. Sistem MESEC Triplex ZK20-i Pro poskrbi za izjemno čiščenje vode z več-stopenjskim filtrirnim sistemom, odstranjujoč mehanske delce, mulj, klor ter slab vonj in okus. Naprava za mehčanje vode »iSoft 30« pa učinkovito mehča vodo, odstranjujoč trdoto in preprečuje odlaganje vodnega kamna. S tem bo vaše čiščenje in vzdrževanje preprostejše kot kdajkoli prej.
 2. MESEC HVP-5000-K iSoft Superior – Uživajte v brezhibno čisti vodi MESEC HVP-5000-K iSoft Superior je zasnovan za zagotavljanje visoko kakovostne filtracije in mehčanja vode. Sistem MESEC Triplex ZK20-i Pro skrbi za temeljito čiščenje, medtem ko naprava za mehčanje vode »iSoft 20« poskrbi za mehko vodo brez trdote. Rezultat je voda, ki ne pušča neželenih sledi na vaših površinah.
 3. MESEC HVP-4000-K iSoft Superior – Uživajte v popolni kvaliteti Vode MESEC HVP-4000-K iSoft Superior ponuja učinkovito filtracijo in mehčanje vode. Sistem MESEC Triplex ZK10-i Pro poskrbi za temeljito čiščenje vode, medtem ko naprava za mehčanje vode »iSoft 12« preprečuje nastanek trdote in vodnega kamna. Vaša voda bo kristalno čista in pripravljena na vsako potrebo.
 4. MESEC HVP-7000-S iSoft Superior – Zanesljivost in kakovost za vašo vodo MESEC HVP-7000-S iSoft Superior je oblikovan za zagotavljanje najvišje kakovosti vode. Samočistilni mehanski filter z regulatorjem tlaka zagotavlja izjemno čisto vodo, medtem ko naprava za mehčanje vode »iSoft 40« poskrbi za mehko in negovalno vodo, ki ščiti vaše napeljave pred škodljivimi učinki trdote.
 5. MESEC HVP-6000-S iSoft Superior – Eleganca in učinkovitost v enem MESEC HVP-6000-S iSoft Superior združuje estetiko s tehnološko dovršenostjo. Sistem MESEC Triplex ZK20-i Pro zagotavlja vrhunsko čiščenje vode, medtem ko naprava za mehčanje vode »iSoft 30« ohranja vodno mehkobo in preprečuje nalaganje kamna.
HVP - hišna vodna posataja

Ohranite vodovodno napeljavo zdravo in delujočo

Naprave iz serije MESEC HVP iSoft Superior so ustvarjene z namenom ohranjanja vašega domačega vodovodnega sistema. Voda, obdelana s temi napravami, bo nežna do vaših napeljav, armatur ter naprav, kar bo pripomoglo k podaljšani življenjski dobi teh komponent.

Ne oklevajte – Izberite MESEC HVP iSoft Superior in uživajte v vodi brezhibne kakovosti!

Če želite ohraniti svojo vodovodno napeljavo v najboljšem stanju in uživati v vodi brezhibne kakovosti, so naprave iz serije MESEC HVP iSoft Superior prava izbira za vas. Povrnite življenje svoji vodi z napredno tehnologijo filtracije in mehčanja ter si zagotovite udobje, ki si ga zaslužite.

Izpopolnjeno udobje z MESEC HVP eSoft hišnimi vodnimi postajami

Ali ste naveličani trde vode, vodnega kamna in nečistoč v vaši vodi? Predstavljamo vam MESEC HVP eSoft, inovativno linijo hišnih vodnih postaj, ki bodo preoblikovale vašo izkušnjo uporabe vode. Z njihovo napredno tehnologijo filtriranja in ionskega mehčanja boste lahko uživali v čisti, mehki in osvežujoči vodi kar v svojem domu. Ne dovolite več, da vodni kamen uničuje vašo vodovodno napeljavo, armature in opremo – z MESEC HVP eSoft boste rešili vzrok težave, ne pa se ubadali s posledicami.

Izjemne prednosti MESEC HVP eSoft:

Zaščitite vašo vodo, zaščitite vaš dom

 • Učinkovito filtriranje in mehčanje: MESEC HVP eSoft deluje kot centralni sistem za filtriranje in mehčanje vode. S pomočjo večstopenjskega filtrirnega sistema AQUA-Trio boste uživali v čisti vodi brez mehanskih delcev, mulja, klora ter slabega vonja ali okusa vode.
 • Odpoved vodnemu kamnu: Z avtomatsko ionsko mehčalno napravo boste končno odpravili težave s trdo in apnenčasto vodo. Naprava MESEC eSoft 10 ali MESEC eSoft 20 bo poskrbela, da boste vodo lahko uporabljali brez skrbi pred vodnim kamnom, puščanjem lis in ostanki na površinah.
 • Preverjena kvaliteta in izvor: MESEC HVP eSoft je projektiran in sestavljen v Sloveniji z uporabo visokokakovostnih materialov. Zagotovljena je strokovna montaža in servis, kar vam daje zaupanje v trajno delovanje sistema.
 • Garancija za brezskrbno uživanje: Za vaše popolno zaupanje v MESEC HVP eSoft poskrbimo z 2-letno garancijo, kar poudarja našo zavezanost kvaliteti.

Izbirajte med različnimi modeli:

 1. MESEC HVP-3600-K eSoft: Ta model ponuja večstopenjski filtrirni sistem AQUA-Trio, ki skrbno očisti vodo ter napravo MESEC eSoft 10 za mehčanje vode.
 2. MESEC HVP-3600-S eSoft: Odstranite mehanske delce, kot so pesek, mivka in rja, z mehanskim filtrom BravoDue, nato pa uporabite napravo MESEC eSoft 10 za mehčanje vode.
 3. MESEC HVP-3800-S eSoft: S kombinacijo mehanskega filtra BravoDue in naprave MESEC eSoft 20 boste poskrbeli za izjemno čistočo vode in mehčanje.
 4. MESEC HVP-3800-K eSoft: Model z večstopenjskim filtrirnim sistemom AQUA-Trio in napravo MESEC eSoft 20 za vrhunsko filtracijo in mehčanje vode.

Skrb za vašo vodo, skrb za vašo družino

MESEC HVP eSoft ni le izdelek, temveč rešitev. Z odpravo težav s trdo vodo, vodnim kamnom in nečistočami boste poskrbeli za boljše delovanje vaše vodovodne napeljave in armatur, hkrati pa zaščitili vašo družino pred morebitnimi posledicami slabše vode. Zanesite se na preverjeno kvaliteto, inovativno tehnologijo ter strokovno podporo, ki vam jo nudi MESEC HVP eSoft.

Ne odlašajte, izboljšajte svojo izkušnjo z vodo danes! Vgradite MESEC HVP eSoft in zaživite brezskrbno v čisti in mehki vodi.

mehčalna naprava

SmartSoft ASTREA

Pametno varovanje vaše vodovodne napeljave in opreme

Kako deluje ASTREA

ASTREA je revolucionarna mehčalna naprava za ionsko izmenjavo, ki deluje z zamenjavo kalcijevih in magnezijevih ionov, ki povzročajo trdoto vode, z natrijevimi ioni. To zmanjšuje ali odpravlja tvorbo apnenčastih oblog, kar posledično omogoča prihranek energije, ščiti hidravlične in ogrevalne sisteme ter zmanjšuje porabo detergentov.

Nevidna nevarnost trde vode

Trda voda ni le nadloga za gospodinjstvo, temveč tudi za vašo opremo ter okolje. Apnenčaste obloge, ki se tvorijo zaradi prisotnosti mineralov v vodi, lahko povzročijo zamašitve in poškodbe naprav ter sanitarnih armatur. Prav tako se lahko vodni kamni naberejo v napeljavah ter povzročijo dodatne stroške popravil in vzdrževanja. Poleg tega lahko trda voda vpliva na rastline in zmanjšuje učinkovitost pralnih in pomivalnih strojev.

Prednosti ASTREA mehčalnih naprav

Naša serija “MESEC SmartSoft ASTREA” ponuja izjemne prednosti:

 • Izvrstni pretoki: Izkoristite prednosti “High Flow Resin” tehnologije za izboljšane trenutne pretoke. Pametna “Up-Flow” regeneracija z inovativnim sistemom polnjenja in solnice zagotavlja do 70% nižje obratovalne stroške kot pri klasičnih mehčalnih napravah.
 • Prilagodljiva poraba soli: Sistem pametne potrošnje soli se prilagaja vašim potrebam in znižuje stroške. Optični senzor nivoja soli vas opozori ob nizkem nivoju.
 • Kvalitetno ohišje: Elegantno in kompaktno ohišje omogoča montažo tudi v okoljih, kjer je videz ključnega pomena.
 • Napredna krmilna glava: ASTREA krmilna glava z elektronskim krmilnikom omogoča pametno delovanje s stalno kontrolo pretoka in porabe.

Modeli

Mehčalna naprava Astrea

S serijo ionskih mehčalnih naprav “MESEC SmartSoft ASTREA” se učinkovito znebite trde vode ter preprečite škodljive posledice za vašo opremo in okolje. Z inovativno tehnologijo, varčnostjo in enostavno uporabo so naše naprave ključna investicija v trajnost in udobje vašega gospodinjstva. Zavrnite trdoto vode, zaščitite svojo investicijo, in izberite pametno rešitev za mehčanje vode – MESEC SmartSoft ASTREA.

MESEC DWE Ionske mehčalne naprave

Mehčanje vode brezskrbno in učinkovito

DWE ionske mehčalne naprave, pod okriljem podjetja Mesec d.o.o., so inovativna rešitev za mehčanje vode v domačem okolju. Ne glede na to, ali živite v stanovanju ali hiši, ta serija izdelkov prinaša preprosto in učinkovito rešitev za odstranjevanje trdih mineralov iz vaše vode, kar pripomore k boljši kakovosti vode ter podaljšanju življenjske dobe vaših naprav in gospodinjskih aparatov.

Mehčanje vode – Ključ do boljšega življenja

Sodoben sistem v manjši obleki: DWE mehčalne naprave so zasnovane za enostavno vgradnjo v vsakdanje prostore. Ne glede na to, ali imate malo prostora v garaži, kurilnici ali celo v omarici v kopalnici ali kuhinji, bodo MESEC DWE naprave našle svoje mesto. Njihove majhne dimenzije omogočajo namestitev tudi v bolj omejenih prostorih.

Enostavna namestitev in brez električnega napajanja: Ena izmed ključnih prednosti MESEC DWE naprav je, da za svoje delovanje ne potrebujejo električnega napajanja. To pomeni nižje stroške in manj skrbi glede električnih priključkov. Priporočamo, da namestitev zaupate strokovnjaku, ki bo zagotovil pravilno povezavo z lokalnimi predpisi.

Najboljše delovanje z rednim vzdrževanjem

Vzdrževanje za dolgo življenjsko dobo: Če želite, da vaša MESEC DWE naprava deluje optimalno in dolgo časa, je redno vzdrževanje ključnega pomena. To vključuje preverjanje nivoja soli v rezervoarju, čiščenje zunanje površine naprave in rezervoarja za sol ter mesečno preverjanje, ali naprava deluje pravilno. Ob kakršnih koli nepravilnostih se obrnite na strokovno ekipo podjetja Mesec d.o.o.

Različne možnosti za različne potrebe

Serija MESEC DWE ponuja različne modele, primere in velikosti, da ustrezajo vašim specifičnim potrebam. Oglejmo si nekaj primerov:

 1. Mesec DWE Simplex/Delta Hydrosoft 100 M, ionska mehčalna naprava za vodo
  Enojna ionska mehčalna naprava za hišno uporabo. Zagotavlja mehčano vodo brez težav. Majhne dimenzije, učinkovito delovanje brez električne energije ter možnost namestitve v več položajih.
 2. Mesec DWE Duplex MORAVA/Delta Hydrosoft 200 M, ionska mehčalna naprava
  Dvojna ionska mehčalna naprava, primerna za domačo uporabo. Neprekinjena oskrba z mehčano vodo, majhna poraba soli pri regeneraciji ter enostavno vzdrževanje.
 3. Mesec Delta Ontario 8, sistem za mehčanje vode
  Ionska mehčalna naprava za komercialno uporabo. Učinkovito mehčanje vode v večstanovanjskih objektih. Brezhibno delovanje brez potrebe po električni energiji. Enostavna montaža in možnost dodajanja soli.
 4. Mesec Delta Ontario 4, sistem za mehčanje vode
  Zanesljiv sistem mehčanja vode za večje stanovanjske objekte. Majhne dimenzije, učinkovito delovanje brez električne energije ter preprosto dodajanje soli za regeneracijo.
 5. Mesec Delta Ontario 6, sistem za mehčanje vode
  Učinkovita ionska mehčalna naprava za večje stanovanjske objekte. Brezskrbno zagotavljanje mehčane vode. Enostavna namestitev, minimalna poraba soli pri regeneraciji.
Mehčalna naprava DWE

Izberite MESEC DWE za boljšo vodo

Serija MESEC DWE ionskih mehčalnih naprav vam prinaša napredno tehnologijo, ki omogoča mehčanje vode brez kompromisov. Ne glede na velikost, lokacijo ali potrebe vašega doma ali poslovnega objekta, boste v tej seriji našli pravo rešitev. Uživajte v kakovostni mehčani vodi in podaljšajte življenjsko dobo vaših naprav ter gospodinjskih aparatov z MESEC DWE ionskimi mehčalnimi napravami.

AquaBox ionske mehčalne naprave

Inovacija in učinkovitost za vaš dom

Pametno delovanje za brezskrbnost

AquaBox mehčalne naprave so zasnovane s popolnoma avtomatskim delovanjem, ki vam zagotavlja brezskrbnost pri uporabi. S sistemom UF “up-flow” regeneracije dosežete izjemne prihranke pri porabi vode in soli med regeneracijskim procesom. To pomeni, da ne le zmanjšate negativnega vpliva na okolje, ampak tudi zmanjšate stroške vzdrževanja naprave.

Kakovostna in odporna zasnova

Ena izmed ključnih prednosti AquaBox naprav je njihova kvalitetna in odporna zasnova. Ohišje naprav je izdelano tako, da prenese različne pogoje in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. To pomeni, da boste lahko dolgo uživali v koristih mehke vode brez skrbi glede trajnosti naprave.

Napredna krmilna glava za natančno prilagajanje

AquaBox naprave so opremljene z AquaBox krmilno glavo, ki vključuje elektronski krmilnik in večbarvni prikazovalnik. Ta napredna krmilna enota omogoča natančno prilagajanje delovanja naprave glede na vaše potrebe. Pametno delovanje s stalno kontrolo pretoka in delovanja omogoča, da je mehčanje vode optimalno prilagojeno trenutnim razmeram.

Različni modeli za različne potrebe

AquaBox ponuja več modelov ionskih mehčalnih naprav, ki se prilagajajo različnim potrebam gospodinjstev.

 1. AQUABOX 10: Kompaktna učinkovitost Ta model je popolnoma avtomatska kabinetna ionska mehčalna naprava z volumetričnim in časovnim krmiljenjem. Z odličnim pretokom vode in kapaciteto je primeren za manjša gospodinjstva, ki potrebujejo zanesljivo mehčanje vode. Z vgrajenim by-pass ventilom, avtomatsko krmilno glavo iSOFT F65/A3 ter vrhunskimi tehničnimi specifikacijami, je AquaBox 10 odlična izbira za tiste, ki želijo učinkovitost in kompaktnost.
 2. AQUABOX 20: Srednja Pot med močjo in prostornostjo Ta model ponuja večjo zmogljivost in je primeren za srednje velika gospodinjstva. Z izboljšanim pretokom vode in povečano kapaciteto je AquaBox 20 odličen izbor za tiste, ki iščejo ravnovesje med zmogljivostjo in prostornostjo. S funkcijo prilagajanja izhodne trdote vode ter vrhunsko avtomatsko krmilno glavo iSOFT F65/B3 je ta model prilagodljiv in učinkovit.
 3. AQUABOX 35: Moč za večje potrebe Za gospodinjstva z večjimi potrebami po mehčanju vode je tu AquaBox 35. Ta model zagotavlja impresiven pretok vode in visoko kapaciteto, kar ga naredi idealnega za družine ali večje domove. Z avtomatsko krmilno glavo iSOFT F63/B3 ter močjo mehčanja do 110 °dHxm3 je AquaBox 35 pravi partner za premagovanje trdote vode v vsakodnevnem življenju.

Enostavna namestitev in vzdrževanje

Mehčanje vode z Aquabox 10

Montaža AquaBox mehčalnih naprav je enostavna, še posebej z vključenim zunanjim obvodnim sistemom. To omogoča hitro namestitev in lažje vzdrževanje, kar je ključno za nemoteno delovanje naprave v daljšem časovnem obdobju.

Z izbiro AquaBox ionske mehčalne naprave pridobite več kot le mehko vodo. Pridobite inovacijo, učinkovitost in zanesljivost, ki bo izboljšala vaše življenje. Odkrijte pravi model za svoje potrebe in se prepričajte sami, kako lahko mehka voda spremeni vaše vsakodnevne izkušnje.

Sistemi mehčanja vode, kot so MESEC Hišne Vodne Postaje, predstavljajo ključno orodje za vzdrževanje kakovostne vodovodne infrastrukture in zagotavljanje visoke kakovosti vode v gospodinjstvih. Izbira pravega modela je odvisna od specifičnih potreb uporabnika, vendar pa je cilj vedno isti: zagotoviti mehko, čisto in varno vodo za vsak dom. S tehnološkimi inovacijami ter široko paleto modelov omogočajo MESEC Hišne Vodne Postaje strankam, da izberejo optimalno rešitev za svoje potrebe in poskrbijo za dolgoročno kvaliteto svojega vodovodnega sistema.

POVPRAŠEVANJE