Lokalna zaščita naprav pred vodnim kamnom in korozijo

V sodobnem svetu, kjer je tehnologija postala sestavni del našega vsakdana, so naprave in sistemi, ki nam olajšajo življenje, nepogrešljivi. A kljub vsemu udobju, ki ga prinašajo, se srečujemo z eno neprijetno težavo – vodnim kamnom in korozijo.
Na srečo pa imamo rešitev, ki bo ohranila vaše naprave v optimalnem stanju dlje časa: lokalna zaščita naprav.

Mikromehčanje vode za trajno zaščito

Naprave in sistemi za mikromehčanje vode predstavljajo rešitev, ki preprečuje izločanje vodnega kamna ter ščiti vaše dragocene naprave. Namestimo jih neposredno pred naprave, kot so bojlerji, grelniki, plinske peči, pralni stroji in še mnoge druge. Z vključitvijo mehčala v vašo vodo dosežemo več kot le preprečitev nastanka vodnega kamna. Na stenah cevi in armatur se ustvari zaščitni sloj, ki preprečuje korozijo in podaljšuje življenjsko dobo celotne napeljave.

MiniDue – Vaš zaveznik proti vodnemu kamnu

Izstopajoč med napravami za lokalno zaščito naprav je MiniDue. Namenjen je varovanju plinskih in električnih sanitarnih grelnikov vode pred vodnim kamnom in korozijo. Njegove glavne prednosti so prepričljive:
  • Proporcionalna mehanska dozirna črpalka za natančno odmerjanje sredstva “AcquaSIL 2/15”, za optimalno zaščito naprav in instalacije pred vodnim kamnom in korozijo
  • Uporaba polnila “AcquaSIL 2/15” s proporcionalno črpalko MiniDue je namenjena uporabi za pitno vodo
  • Varna in preizkušena tehnologija, ki pomaga pri preprečevanju nalaganja vodnega kamna in proti nastajanju procesa korozije
  • Majhno ohišje, poenostavljen in zanesljiv črpalni sistem za proporcionalno doziranje
  • Primeren tudi za uporabo na topli sanitarni vodi kot zaščita za bojlerje, grelnike vode, distribucijske linije hladilne vode, hladilne sisteme…
  • Primeren tudi za zaščito gospodinjskih aparatov, kot so pomivalni stroji, pralni stroji, kavni avtomati, itd.
  • Za delovanje ne potrebuje električnega napajanja
  • Revolucionarno polnilo “AcquaSIL 2/15”, ki se po porabi enostavno zamenja z novim. Zamenjava je hitra in enostavna ter ne zahteva uporabe orodja
  • Primerna tudi za majhne in ozke prostore, možnost oddaljene namestitve polnila
  • Embalaža zagotavlja maksimalno higieno, saj se dodaja vedno sveže polnilo “AcquaSIL 2/15”

Mehanski proporcionalni dozatorji za brezskrbno uporabo

Za še bolj razširjeno zaščito naprav vam ponujamo tudi mehanske proporcionalne dozatorje mikromehčala. Namestite jih neposredno pred uporabnikom, na primer pred bojlerji, grelniki, plinskimi pečmi in pralnimi stroji. S preprostim dodajanjem mehčala v vodo se zanesljivo prepreči izločanje vodnega kamna, hkrati pa se na notranjih površinah cevi in armatur ustvari zaščitni sloj, ki ohranja napeljavo in naprave pred korozijo.

Naprave delujejo na osnovi Venturi principa proporcionalnega dodajanja sredstva za mikromehčanje v vodo. Rezultat je učinkovita zaščita pred izločanjem vodnega kamna pri temperaturah do 70-80°C. Omenjeni dozatorji so skladni z zakoni o uporabi pitne vode in zagotavljajo, da je vaša voda ne le čista, temveč tudi prijazna do naprav.

Zaščita, ki traja

Vgradnja naših naprav za lokalno zaščito naprav pred vodnim kamnom in korozijo je investicija v dolgoročno delovanje vaših naprav. Nudimo vam inovativne rešitve, ki bodo podaljšale življenjsko dobo vaših naprav, zmanjšale stroške vzdrževanja ter prispevale k bolj trajnostnemu in zanesljivemu delovanju.

Ne dovolite več, da vodni kamen in korozija ogrozita vaše naprave. Izberite lokalno zaščito naprav in se prepričajte v njeno učinkovitost ter dolgotrajne rezultate. Vaše naprave bodo hvaležne, vi pa boste brezskrbno uživali v njihovem optimalnem delovanju.

POVPRAŠEVANJE