Ionizatorji za pitno vodo / ionizirana bazična voda

Ključ do zdravja in vitalnosti

Najbrž veste, da je človeški organizem sestavljen iz 70 % vode in da je dehidracija vzrok mnogih težav z zdravjem. Pogoste posledice dehidracije so pomanjkanje energije, glavoboli in migrene, diabetes tipa II, previsok krvni pritisk, čezmerna telesna teža, bolečine v križu.

Dehidracija se običajno pokaže kot nekaj drugega, npr. povzroči pomanjkanje energije, pomanjkanje energije pa povzroči slabo prebavo. Ta se diagnosticira kot »zakisanost organizma« in se pogosto zdravi z zdravili namesto z vodo. Dobra hidracija je zelo pomembna za dobro zdravje in vitalnost!

Ionizatorji IonLife vodo najprej prečistijo z unikatnim filtrirnim sistemom Biostone in nato vodo ionizirajo. Z ionizacijo se zmanjša število molekul v vodnem skupku (clustru). Zaradi reducirane velikosti in heksagonalne oblike lahko prehajajo skozi tkiva našega organizma bolj učinkovito kot običajna voda. Njena manjša in pravilna oblika hidrira učinkoviteje kot navadna voda.

KYK 30000

Ionizirana alkalna (bazična) voda je ŽIVA VODA. Ionizirana voda je močan antioksidant, ki pomaga odstraniti zakisane odpadke iz telesa in nevtralizira škodljive super oksidante. Ionizirana voda pomaga uravnavati telesni pH, zmanjšuje prekomerno zakisanost telesa in povečuje splošno odpornost organizma. Ker je velikost “clustrov” – skupin vodnih molekul manjša, je hidracija telesa zato hitrejša in intenzivnejša.

Pitje alkalne ionizirane vode po telesni aktivnosti poskrbi za ravnotežje elektrolitov tri krat hitreje kot običajna voda. To je mogoče zaradi manjše »cluster« strukture alkalne ionizirane vode, zato je hidracija in regeneracija telesa hitrejša. Prav zaradi teh lastnosti pomaga tudi pri napornem fizičnem ali umskem delu. Pri težavah z nespečnostjo se priporoča kozarec vode eno uro pred spanjem.

Alkalna ionizirana voda je odlična za pripravo zelenjave, sadja, juh…  Ko kuhate z alkalno ionizirano vodo, hrana vodo lažje absorbira. To poveča naravni okus in strukturo hrane. Hrana bo hitreje kuhana zaradi manjše površinske napetosti in manjše »cluster« strukture vode.

Vodo ste že vsi srečali v najrazličnejših oblikah, kot so na primer; vodovodna, mineralna, ustekleničena, prečiščena, osmozna voda, destilirana… Vendar, ali so vse enake? Ali imajo vse enake lastnosti in enake vplive? Katera je boljša in kvalitetnejša od druge?

 • Ionizirana voda ima šest kotno obliko (kot snežinka) Je najbolj zdrava pitna voda na svetu. Voda, ki ima pet kotno obliko ( 97% destilirane vode je pet kotne oblike), je mrtva voda. Ribe, planktoni, alge ter druga v vodi živeča bitja v vodi s pet kotno obliko preživijo zelo malo časa.
 • Ionizirano vodo tvorijo vodikove vezi. Vsi biokemični procesi v človeškem telesu delujejo na celičnem nivoju. Prav vodikove vezi v ionizirani vodi zelo pomagajo tem vitalnim procesom.
 • Ionizirana voda je “živa” voda. Vsi elektroni v vodi se vrtijo bodisi v levo ali desno. Velika hitrost vrtenja elektronov daje vodi tako pomembno vitalnost in živost. Samo ionizirana voda ima to kvaliteto.
 • Ionizirana voda ima nizko površinsko napetost. Površinska napetost se meri v enoti DIN. To omogoča večjo absorbcijo vode in hranilnih snovi v telo.
 • Ionizirana voda ima alkalen (bazičen) pH. Lahko je od sto do tisočkrat bolj alkalna kot zgoraj naštete oblike vode. Alkalna voda odstranjuje kisle snovi iz telesa, ki predstavljajo idealno okolje za razmnoževanje povzročiteljev številnih bolezni. Te kisle snovi so tako povzročitelji številnih bolezni (acidoza).
 • Ionizirana voda ima odlične super prevodne lastnosti. Samo ionizirana voda ohranja električni naboj. To daje vodi njeno vitalnost.
  Ionizirana voda je skupek 4-6 molekul H2O. Ta skupek predstavlja eno tretjino velikosti skupkov, ki obsegajo 10-15 molekul in so prisotni v ostalih vodah. Manjša velikost skupkov pomaga celici lažjo in bolj učinkovito absorbcijo ionizirane vode.
 • Ionizirana voda je čista, prvinska in nedotaknjena.
 • Ionizirana voda ima milijone hidroksilnih ionov na kozarec. Nobena druga voda nima te prednosti. Hidroksilni ioni nevtralizirajo povzročitelje rakavih celic in uničujejo proste radikale v telesu.
 • Ionizirana voda obogati naše telo s kisikom.
 • Ionizirana voda ima pozitivno polarnost. Skoraj vse druge vode imajo negativno polarnost. Le pozitivna polarnost omogoča učinkovito naravno razstrupljanje. Toksini in različni strupi bodo odplaknjeni iz celic vašega telesa.
 • Ionizirana voda ima visok pozitivni naboj. To omogoča celicam učinkovito izmenjevanje fotonov, kar hkrati pomeni produktivno medcelično komunikacijo.

Razmišljate, da bi se pridružili zadovoljnim uporabnikom, ki uživajo v pitju IonLife ionizirane ali AQUA KRISTAL® BC ionizirane vode?

Primer montaže

POVPRAŠEVANJE