Filtracija mehanskih delcev

EVERBLUE profesionalni sistemi za filtracijo vode

EVERBLUE ponuja paleto visoko kakovostnih izdelkov za filtriranje vode v industriji ter sisteme membranske tehnologije. Uporabnikom nudimo visoko usposobljeno in specializirano tehnično službo, ki je z znanjem in izkušnjami sposobna preoblikovati probleme na terenu v inovativne rešitve.

Pri EVERBLUE razumejo, da je pravilna filtracija ključna za ohranjanje optimalne kakovosti vode v različnih okoljih. Široka paleta izdelkov vam omogoča, da izberete pravo rešitev za vaše specifične potrebe:

Filtriranje vode

  • Ohišja za filtrirne vložke: Naša inovativna ohišja zagotavljajo zaščito in učinkovito filtracijo za različne vrste vložkov, kar omogoča dolgo življenjsko dobo vašega sistema.
  • Filtrirni vložki: Širok izbor filtrirnih vložkov, prilagojenih za različne stopnje filtracije. Zagotovite si čistočo vode brez kompromisov.
  • Vrečni filtri: Za visokozmogljivo filtracijo grobih delcev so na voljo vrečni filtri, ki omogočajo enostavno odstranjevanje umazanije.
  • Samočistilni industrijski filtri: Napredni samočistilni filtri so oblikovani za avtomatsko odstranjevanje usedlin, kar zagotavlja neprekinjeno delovanje in minimalno vzdrževanje.
  • Ciklonski filtri: Učinkovito odstranjujte velike delce iz vode z ciklonskimi filtri, ki temeljijo na principu centrifugalne sile.

Rešitve za industrijo pijač in vinarstvo

  • Filtracija tekočin v industriji pijač: Sistemi za filtracijo so natančno prilagojeni zahteve pijačarske industrije, zagotavljajo kristalno čiste tekočine za vaše izdelke.
  • Filtracija za potrebe vinogradništva: V vinarski industriji je kakovost ključnega pomena. Filtri zagotavljajo odlično filtracijo, ohranjajoč dragocene lastnosti vaših vin.
Samočistnilni vodni filter FillBlack2000a

Celostna podpora in tehnična ekspertiza

Naša predanost ne konča z dostavo izdelka. Verjamemo v zagotavljanje popolne podpore našim strankam:

  • Analiza vode: S temeljitimi analizami vam pomagamo razumeti specifične potrebe vašega sistema filtracije.
  • Analiza delcev v vodi: Identificiramo in analiziramo delce v vodi, da lahko prilagodimo filtracijske rešitve glede na vaše zahteve.
  • Dimenzioniranje in projektiranje: Naša ekipa strokovnjakov vam pomaga pravilno dimenzionirati in načrtovati vaš filtracijski sistem za maksimalno učinkovitost.

Partnerstvo za uspeh

Podjetje MESEC d.o.o. s ponosom sodeluje z EVERBLUE in skupaj oblikujemo zanesljivo jamstvo za vrhunske izdelke, inovativne rešitve ter odlično komercialno in tehnično podporo. Zavezani smo k zagotavljanju najboljših rešitev za vaše potrebe glede filtracije vode.

Samočistilni filtri

Predstavljamo FilBlack FBK2000A in FilBlue FBL2000A – napredne samoprečiščevalne filtre za učinkovito čiščenje vode. Izdelani iz kakovostnih materialov, filtri zadovoljujejo širok spekter zahtev glede pretoka in filtracije. Samoprečiščevalni mehanizmi omogočajo enostavno in ponavljajoče čiščenje filtrirnih elementov. Filtri so primerni za morsko, sladko, svežo in odpadno vodo. Odkrijte široko izbiro filtracije in dimenzij ter izboljšajte učinkovitost vašega sistema čiščenja vode.

everblue
Ciklonski vodni filtri

Ciklonski filtri SpeedBlue so učinkovita rešitev za odstranjevanje suspendiranih delcev iz vode. Zasnovani so iz PVC-ja (SP0) ali nerjavečega jekla AISI 316L (SP01), odvisno od modela. Filtri učinkovito odstranijo več kot 90% delcev nad 70 mikronov ter s specifično težo nad 2,6 kg/dm3. Primerni so za številne aplikacije, kot so predobdelava vodnih čistilnih naprav, filtracija procesnih vod, namakanje, akvakultura in zaščita šob za pršenje. Ciklonski filtri zmanjšujejo število regeneracij in porabo vode ter energije, kar jih postavlja kot odlično izbiro za optimalno vodno filtracijo.

everblue
S01 - filtracija
Vodni filtri

Predstavljamo vam BagBlack-S filter za presejanje iz trpežnega jekla AISI 316, zasnovanega v skladu s standardom ASME design VIII. Filter omogoča eno ali dve PVC košari za filtriranje, s stopnjami filtracije od 50 do 3000 mikronov. Hitro odstranjevanje košare olajša vzdrževanje, čiščenje pa je hitro. Idealni so za predobdelavo samočistilnih filtrov, zaščito črpalk in filtracijo po peskovnih filtirih ali smolnih napravah. Košni filtri odstranijo do 85% delcev nad 50 mikroni in so na voljo v različnih materialih, kot sta nerjaveče jeklo AISI 316 ter plastika. FBSF linija vključuje filtre iz nerjavečega jekla AISI 316 z različnimi stopnjami filtracije ter priključki za enostavno uporabo.

everblue
FBE - filtracija mehanskih delov
Filtrirna ohišja

Filtrirna ohišja FilterBlack zagotavljajo visoko kakovostno filtracijo s trajnostjo in možnostjo delovanja do 10 barov. Everblue ponuja raznovrstne izdelke za prilagodljivo filtracijo v industriji, hrani, farmaciji ter kemiji, z optimalno kombinacijo kontejnerjev in kartuš za učinkovito odstranjevanje kontaminantov.

everblue
FBE
Vrečasti vodni filtri

Filtrirno ohišje Everblue BagOne (FBO) iz polipropilena, primerno za sladko in morsko vodo. Omogoča namestitev varčnih vrečk velikosti “19”. Z enostavno menjavo vrečk ter uporabo različnih materialov, kot sta nerjavno jeklo AISI 316 in polipropilen, je ohišje idealno za širok spekter aplikacij, vključno z vodo za pitje, industrijskimi vodami ter sektorji živilske, kemične in petrokemične industrije.

everblue
filtrofilterone
Filtrirni vložki

Visokokakovostne kartuše Everblue predstavljajo idealno rešitev za čiščenje različnih tipov vode. Z inovativno tehnologijo filtriranja in visoko zmogljivostjo zadrževanja delcev zagotavljamo učinkovito čiščenje v najrazličnejših okoljih.

everblue
Vodni filter