BIO-SCAN® DRIVE

Lahka in enostavna rešitev s cigaretnim vžigalnikom za dezinfekcijo vseh vrst vozil

BioScan drive

Vozila za najem, taksiji, avtobusi, reševalna vozila, kabine tovornih vozil …
BIO-SCAN Drive je ultravijolično (UV-C) dezinfekcijsko sredstvo, primerno za vse vrste površin v potniških prostorih različnih vozil. Naprava deluje brez kemikalij, nima zdravstvenih stranskih učinkov in ne uničuje sestavnih delov vozila. Vse je narejeno z namenom zagotavljanja zaupanja in varnosti voznika in (so)potnikov.

Izberite najboljše razmerje med učinkovitostjo in ceno na trgu!

Video predstavitev

PREDNOSTI BIO-SCAN DRIVE: CERTIFICIRAN PROCES DEZINFEKCIJE, UČINKOVIT PROTI VIRUSOM IN BAKTERIJAM, VKLJUČNO S SARS-COV-2

  • Testiran v skladu s francoskim standardom AFNOR NF T72-281 (ki velja za merilo v Evropi) in certificiran v neodvisnih laboratorijih. Sistem odstrani vsaj 99,99 % mikroorganizmov, bakterij in virusov (vključno s SARS-COV-2, ki povzroča bolezen COVID-19).
  • Z BIO-SCAN Drive v nekaj sekundah dezinficirate vse površine vozila (vzvratno ogledalo, sedeže, menjalnik, varnostne pasove, volan, armaturno ploščo itd.)
  • Brez uporabe kemikalij, ekološka in sanitarna rešitev, brez tveganja za zdravje in okolje.
  • Praktična, ergonomska in prilagodljiva naprava
  • Enostaven za uporabo – dezinfekcijo lahko opravi vsak, s priključitvijo naprave na avtomobilski vžigalnik

Varčen – z BIO-SCAN Drive izberete rešitev z razumno nabavno ceno za hitro amortizacijo!

KAKO UPORABLJATI BIO-SCAN DRIVE?

Obraz in roke morate zaščititi s ščitnikom za obraz (vizirjem) in rokavicami, za zaščito podlakti pa nositi oblačilo z dolgimi rokavi. Nato napravo ob prižganem motorju priključite na vžigalnik v vozilu in razkužite vse občutljive površine. Tako preprosto je!