MESEC HVP-1100G eKo, hišna vodna postaja

714,92 

Hišna vodna postaja »MESEC HVP-1100G eKo« učinkovito ščiti vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzročajo nečistoče v vodi ter trda in apnenčasta voda. Namenjena je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in nevtralizacijo vodnega kamna. HVP-eKo je kompaktna naprava, skupaj z nosilcem, cevnimi povezavami in tremi ventili (by-pass). Zato je montaža hitra in enostavna.

SKUHVP-E-14110

Hišna vodna postaja »MESEC HVP-1100G eKo« učinkovito ščiti vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzročajo nečistoče v vodi ter trda in apnenčasta voda.

Namenjena je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in nevtralizacijo vodnega kamna. HVP-eKo je kompaktna naprava, skupaj z nosilcem, cevnimi povezavami in tremi ventili (by-pass). Zato je montaža hitra in enostavna.

Več–stopenjski filtrirni sistem MESEC Triplex ZK10-i zagotavlja odlično čiščenje vode. V kombiniranem filtru je zaporedno postavljenih več skrbno izbranih filtrirnih vložkov, ki temeljito očistijo mehanske delce (stopnja filtracije je 5 mcr), mulj, klor, slab vonj ali okus vode.
»Gamma Special« je učinkovit nevtralizator vodnega kamna in korozije, ki fizikalno (brez uporabe kemičnih sredstev ali soli), vpliva na raztopljen kalcijev hidrogenbikarbonat v vodi (vodni kamen) in s tem preprečuje nalaganje vodnega kamna v ceveh, na grelcih, prhah, sanitarnih armaturah ipd.
»Gamma Special« ne spreminja trdote vode. Spreminja fizikalne lastnosti raztopljenih mineralov v vodi, tako da se ti ne lepijo več med seboj. Deluje na principu magnetnega polja visoko energetskih trajnih neodimskih magnetov (> 14.000 G). Za delovanje ne potrebuje električnega napajanja.

Čiščenje oziroma odstranjevanje vodnega kamna, ki običajno zahteva veliko truda in časa ter agresivna sredstva bo olajšano, saj boste z vgradnjo naprave »MESEC HVP eKo« vodo temeljito prečistili in preprečili formiranje trdovratnih oblog vodnega kamna.

Dobri razlogi za vgradnjo MESEC HVP eKo:

5 LET GARANCIJE
Uporaba kvalitetnih in preverjenih materialov. Zaupanje v kvaliteto in delovanje MESEC HVP smo okrepili z EKSKLUZIVNO 5 LETNO GARANCIJO.

PROJEKTIRANO in SESTAVLJENO v SLOVENIJI
Preverjena kvaliteta in izvor komponent
Zagotovljena strokovna montaža in servis

Sestavni deli naprave:
MESEC Triplex ZK10-i Pro, kombinirani filtrirni sistem (skupaj s filtrirnimi vložki)
Gamma Special 3/4″, nevtralizator vodnega kamna in korozije
Kovinski nosilec, cevne povezave s tremi ventili, montaža v by-pass načinu – omogoča enostavno vzdrževanje in menjavo filtrirnih vložkov
Ključ za lažje odpiranje filtrov
Navodila za namestitev in uporabo