MESEC HVP-4000-K iSoft Superior, hišna vodna postaja

1.446,99 

Hišna vodna postaja »MESEC HVP-4000-K iSoft Superior« učinkovito ščiti vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzročajo nečistoče v vodi ter trda in apnenčasta voda. Namenjena je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in mehčanje vode. Več–stopenjski filtrirni sistem MESEC Triplex ZK10-i Pro zagotavlja odlično čiščenje vode. V kombiniranem filtru je zaporedno postavljenih več skrbno izbranih filtrirnih vložkov, ki temeljito očistijo mehanske delce (stopnja filtracije je 5 mcr), mulj, klor, slab vonj ali okus vode.

SKUHVP-PK-32400

Hišna vodna postaja »MESEC HVP-4000-K iSoft Superior« učinkovito ščiti vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzročajo nečistoče v vodi ter trda in apnenčasta voda.

Namenjena je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in mehčanje vode.
Več–stopenjski filtrirni sistem MESEC Triplex ZK10-i Pro zagotavlja odlično čiščenje vode. V kombiniranem filtru je zaporedno postavljenih več skrbno izbranih filtrirnih vložkov, ki temeljito očistijo mehanske delce (stopnja filtracije je 5 mcr), mulj, klor, slab vonj ali okus vode. ;
Naprava za mehčanje vode »iSoft 12« učinkovito mehča vodo in s tem ščiti vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzroča trda in apnenčasta voda. Elementi, ki povzročajo karbonatno trdoto vode, se iz vode dejansko odstranijo. Trdoto vode iz naprave nastavimo po želji. Voda ne pušča lis in ostankov vodnega kamna, tudi ko se posuši na površinah.

Čiščenje oziroma odstranjevanje vodnega kamna, ki običajno zahteva veliko truda in časa ter agresivna sredstva bo nepotrebno, saj boste z vgradnjo naprave »MESEC HVP iSoft Superior« odpravili vzrok in ne reševali posledic.

Dobri razlogi za vgradnjo MESEC HVP iSoft Superior:

5 LET GARANCIJE
Uporaba kvalitetnih in preverjenih materialov. Zaupanje v kvaliteto in delovanje MESEC HVP smo okrepili z EKSKLUZIVNO 5 LETNO GARANCIJO.

PROJEKTIRANO in SESTAVLJENO v SLOVENIJI
Preverjena kvaliteta in izvor komponent
Izvrstni trenutni pretoki »High Flow Resin«, varčna »Up-Flow« regeneracija in patentirani sistem pretoka vode »PV PLUS DRIP«, omogočajo najnižje obratovalne stroške na tržišču: do -70% nižje kot pri klasičnih mehčalnih napravah!
Zagotovljena strokovna montaža in servis

Sestavni deli naprave:
MESEC Triplex ZK10-i Pro, kombinirani filtrirni sistem ( skupaj s filtrirnimi vložki )
MESEC iSoft 12, avtomatska ionska mehčalna naprava, z vgrajenim dezinfektorjem, ki zagotavlja mikrobiološko neoporečnost celotno življenjsko dobo naprave
Tabletirana sol za regeneracijo mehčalne naprave, set za merjenje trdote vode
Navodila za namestitev in uporabo
* Kontrola in zagon MESEC HVP iSoft Superior

* Naprava mora biti priključena v skladu z navodili za montažo in obratovanje naprave s strani uporabnika oziroma izvajalca instalacij. Pooblaščeni serviser Mesec d.o.o. opravi zagon in funkcijski preizkus delovanja MESEC HVP iSoft Superior.
* Velja na območju Republike Slovenije.