AQUA KRISTAL® AK300MPR-BC, čistilnik za vodo z ABG in BC “Anti-Oxidant Alkaline” modulom

618,85 

AQUA KRISTAL® »AK300MPR-BC« je vrhunski čistilni sistem z »BioCera Antioxidant Alkaline« modulom in revitalizatorjem pitne vode ABG (AquaBioGuard). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno, bazično in revitalizirano pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.

SKUM120AK300MPRBC

AQUA KRISTAL® »AK300MPR-BC« je vrhunski čistilni sistem z »BioCera Antioxidant Alkaline« modulom in revitalizatorjem pitne vode ABG (AquaBioGuard). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno, bazično in revitalizirano pitno vodo.

Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom.
V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo. 

V vodni filter je vgrajen AK “Triple Action” Multi-Pure MP-10SEE filtrirni vložek, kar zagotavlja izjemno učinkovitost filtra in s tem kristalno čisto, svežo in okusno vodo. MicroTech zaščitni predfilter ščiti glavni čistilni filter in poveča kapaciteto filtriranja.
Voda, ki teče skozi »Biocera Antioxidant Alkaline« modul postane bazična in vodni skupki (Clustri) so polovico manjši kot pri običajni vodovodni vodi. Voda je “aktivna”, živa, polna antioksidantov in omogoča hitro adsorbcijo v celice in s tem dobro hidracijo. Bazična BioCera voda pomaga pri odstranjevanju odpadnih snovi iz telesa. Filter je dodatno opremljen s patentiranim naravnim revitalizatorjem pitne vode ABG (AquaBioGuard). Revitalizirana voda povečuje obrambno sposobnost organizma in pomaga k učinkovitejšemu razstrupljanju organizma. Revitalizirana voda vrača organizmu dragoceno biološko energijo.
Kapaciteta filtrirnega sistema: 7.500 lit vode ali 1 leto uporabe (pogoj, ki nastopi prej).
Pod-pultni vodni filter običajno namestimo pod pomivalnim koritom. Na korito namestimo posebno pipo, skozi katero točimo prečiščeno vodo ali v kombinaciji z glavno kuhinjsko pipo s trojnim iztokom (kuhinjske pipe MESEC AGM).

Glavne prednosti:
Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno, bazično in revitalizirano pitno vodo.
Učinkovito odstranjuje kemične onesnaževalce, VSEH 106 na listi EPA, ki so znani, da so rakotvorni, tudi; ogljikov tetraklorid, kloroform, TCE, EDB, pesticide, lahkohlapne ogljikovodike, ostanke zdravil…
Odstranjuje azbest, svinec, kadmij, živo srebro…
Odstrani klor in stranske produkte kloriranja.
Učinkovito odstrani mikroskopske organizme (škodljive bakterije), tudi ciste (Cysts of Giardia and Oocyst of Cryptosporidium).
Stopnja filtracije je nad 0.45 mikrona absolutno (0.1 mcr nominalno), zato odstrani tudi vse pod-mikronske nečistoče (umazanijo, rjo, alge, vse nevidne plavajoče delce).
Odstrani neprijeten vonj in okus. Zagotavlja litre in litre čiste, osvežujoče in zdrave vode odličnega okusa.

Dobri razlogi za vgradnjo MESEC AQUA KRISTAL®:

5 LET GARANCIJE
Uporaba kvalitetnih in preverjenih materialov. Zaupanje v kvaliteto in delovanje AQUA KRISTAL® čistilnih sistemov za pitno vodo smo okrepili z EKSKLUZIVNO 5 LETNO GARANCIJO.

PROJEKTIRANO in SESTAVLJENO v SLOVENIJI
Preverjena kvaliteta in izvor komponent
Certificiran in preverjen čistilni sistem zagotavlja izjemno učinkovitost filtra in s tem kristalno čisto, svežo in okusno vodo
Zagotovljena strokovna montaža in servis

Sestavni deli naprave:
»AK300MP« dvojno ohišje filtra z MicroTech in AQUA KRISTAL® filtrirnim vložkom
»BioCera Antioxidant Alkaline« modul
ABG revitalizator pitne vode
Pipa za točenje prečiščene vode AK15
PS1 set za priključitev filtra pod koritom
Ključ za lažje odpiranje filtrov
Navodila za namestitev in uporabo