MAGNUM 3G D 75-110

MEHANSKI KOMPRESIJSKI FITINGI ZA SPAJANJE PE CEVI VELIKIH PREMEROV

MAGNUM 3G d 75-110: Serija fitingov z notranjimi komponentami, ki so mehansko pritrjene skupaj (v matico), da se prepreči morebitna izguba pri namestitvi, sistem brez motenj, ki omogoča prosto vstavljanje v polietilenske cevi od d 75 do d 110 mm.

Serija MAGNUM 3G z velikimi izvrtinami združuje hidromehanski tesnilni sistem Slide & Tighten s posebno rešitvijo NUT-IN, ki zadrži tesnilne komponente znotraj matice. Dinamični sistem tesnjenja je dosežen s posebno zasnovo kompresijske komore, ki zagotavlja popolno odsotnost interference med cevjo in tesnilnim tesnilom.

Ta tehnična lastnost omogoča prosto vstavljanje cevi in ​​skrajša čas vgradnje. Ko je cev vstavljena, s postopnim zategovanjem obročne matice do zadnjega navoja, tlačna puša potisne tesnilo v končno ustrezno kompresijsko komoro. Pri delovanju pod pritiskom se zaklepni obroč loči od tlačne puše, da doseže pravilen delovni položaj tudi v zelo kritičnih pogojih polaganja.

Sistem MAGNUM 3G olajša vaše življenje: za namestitev ali demontažo ni treba razstaviti priključka, vse komponente pa ostanejo v matici. Zahvaljujoč tej visoki celovitosti med ročnim upravljanjem ni padajočih delov z okovja.

 

GLAVNE ZNAČILNOSTI:

Telo: PP-B

Pritisna puša: PP-B

Zaklepni obroč: POM

POVPRAŠEVANJE