AQUA KRISTAL® AK10MP, nadpultni čistilnik za pitno vodo

159,21 

AQUA KRISTAL® »AK10MP« je vrhunski čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjen je za postavitev v kuhinji, na kuhinjskem koritu. Namestitev je hitra in enostavna. V vodni filter je vgrajen AK “Triple Action” Multi-Pure MP-10SEE filtrirni vložek, kar zagotavlja izjemno učinkovitost filtra in s tem kristalno čisto, svežo in okusno vodo. Kapaciteta filtrirnega vložka: 4.500 lit vode ali 1 leto uporabe (pogoj, ki nastopi prej).

SKUM120AK10MP

AQUA KRISTAL® »AK10MP« je vrhunski čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno pitno vodo.
Namenjen je za postavitev v kuhinji, na kuhinjskem koritu. Namestitev je hitra in enostavna.

V vodni filter je vgrajen AK “Triple Action” Multi-Pure MP-10SEE filtrirni vložek, kar zagotavlja izjemno učinkovitost filtra in s tem kristalno čisto, svežo in okusno vodo.
Kapaciteta filtrirnega vložka: 4.500 lit vode ali 1 leto uporabe (pogoj, ki nastopi prej).
Nadpultni filter za vodo običajno postavimo na pult pomivalnega korita. Preko priključne cevke in izbirnega ventila ga povežemo s kuhinjsko pipo. Vodni filter AK10MP lahko brez težav priključimo sami, po potrebi pa ga lahko enostavno prestavimo na drugo pipo ali ga vzamemo s seboj na dopust ali vikend.

Glavne prednosti:
Učinkovito odstranjuje kemične onesnaževalce, VSEH 106 na listi EPA, ki so znani, da so rakotvorni, tudi; ogljikov tetraklorid, kloroform, TCE, EDB, pesticide, lahkohlapne ogljikovodike, ostanke zdravil …
Odstranjuje azbest, svinec, kadmij, živo srebro…
Odstrani klor in stranske produkte kloriranja.
Učinkovito odstrani mikroskopske organizme (škodljive bakterije), tudi ciste (Cysts of Giardia and Oocyst of Cryptosporidium).
Stopnja filtracije je nad 0.45 mikrona absolutno (0.1 mcr nominalno), zato odstrani tudi vse pod-mikronske nečistoče (umazanijo, rjo, alge, vse nevidne plavajoče delce).
Odstrani neprijeten vonj in okus. Zagotavlja litre in litre čiste, osvežujoče in zdrave vode odličnega okusa.

Dobri razlogi za vgradnjo MESEC AQUA KRISTAL®:

5 LET GARANCIJE
Uporaba kvalitetnih in preverjenih materialov. Zaupanje v kvaliteto in delovanje AQUA KRISTAL® čistilnih sistemov za pitno vodo smo okrepili z EKSKLUZIVNO 5 LETNO GARANCIJO.

PROJEKTIRANO in SESTAVLJENO v SLOVENIJI
Preverjena kvaliteta in izvor komponent
Certificiran in preverjen čistilni sistem zagotavlja izjemno učinkovitost filtra in s tem kristalno čisto, svežo in okusno vodo
Zagotovljena strokovna montaža in servis

Sestavni deli naprave:
»AK10MP« nadpultno ohišje filtra z AQUA KRISTAL® filtrirnim vložkom
Izbirni-usmerjevalni ventil za priključitev na kuhinjsko pipo
Ključ za lažje odpiranje filtra
Navodila za namestitev in uporabo