MESEC HVP-157Q UV, filtrirni in UV dezinfekcijski sistem

1.345,66 

Hišna vodna postaja »MESEC HVP-157Q UV« zagotavlja dobro prečiščeno in mikrobiološko varno pitno vodo. Namenjena je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in UV dezinfekcijo vode. Vir vode je lahko vodovodni sistem, kapnica ali lastno zajetje. HVP-UV je kompaktna naprava, skupaj z nosilcem, cevnimi povezavami in tremi ventili (by-pass). Zato je montaža hitra in enostavna.

SKUAUV-4001036

Hišna vodna postaja »MESEC HVP-157Q UV« zagotavlja dobro prečiščeno in mikrobiološko varno pitno vodo.

Namenjena je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in UV dezinfekcijo vode. Vir vode je lahko vodovodni sistem, kapnica ali lastno zajetje.
HVP-UV je kompaktna naprava, skupaj z nosilcem, cevnimi povezavami in tremi ventili (by-pass). Zato je montaža hitra in enostavna. 

Več–stopenjski filtrirni sistem MESEC Triplex ZK20-i Pro zagotavlja odlično čiščenje vode. V kombiniranem filtru je zaporedno postavljenih več skrbno izbranih filtrirnih vložkov, ki temeljito očistijo mehanske delce (stopnja filtracije je 5 mcr), mulj, klor, slab vonj ali okus vode.
Za mikrobiološko varno vodo poskrbi certificiran in preverjen VIQUA UV dezinfekcijski sistem. VIQUA UV sistemi so bili podvrženi izjemno obsežnemu testiranju in ocenjevanju z namenom zagotavljanja 99,99 odstotnega uničenja mikroorganizmov vključno z E. coli, Cryptosporidium in Giardia.

Okolju prijazna UV dezinfekcija brez kemikalij v HVP-UV sistemih je varen, naraven proces, ki ne dodaja kemikalij in ne vpliva na vonj ali okus vaše vode.

Dobri razlogi za vgradnjo MESEC HVP UV:

3 LETA GARANCIJE
Uporaba kvalitetnih in preverjenih materialov. Zaupanje v kvaliteto in delovanje MESEC HVP UV smo okrepili z EKSKLUZIVNO 3 LETNO GARANCIJO.

PROJEKTIRANO in SESTAVLJENO v SLOVENIJI
Preverjena kvaliteta in izvor komponent
Certificiran in preverjen UV sistem zagotavlja 99,99% učinkovitost in s tem varno pitno vodo
Zagotovljena strokovna montaža in servis

Sestavni deli naprave:
MESEC Triplex ZK20-i Pro, kombinirani filtrirni sistem (skupaj s filtrirnimi vložki)
VIQUA VH200 UV dezinfekcijski sistem, z elektronskim krmilnikom, prikazom delovanja UV in števcem delovnih ur UV sistema
Kovinski nosilec, cevne povezave s tremi ventili, montaža v by-pass načinu – omogoča enostavno vzdrževanje in menjavo filtrirnih vložkov ter UV sistema
Ključ za lažje odpiranje filtrov
Navodila za namestitev in uporabo