MESEC HVP-107Q UV, filtrirni in UV dezinfekcijski sistem

945,50 

Hišna vodna postaja »MESEC HVP-6000-K iSoft Superior« učinkovito ščiti vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzročajo nečistoče v vodi ter trda in apnenčasta voda. Namenjena je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in mehčanje vode. Več–stopenjski filtrirni sistem MESEC Triplex ZK20-i Pro zagotavlja odlično čiščenje vode. V kombiniranem filtru je zaporedno postavljenih več skrbno izbranih filtrirnih vložkov, ki temeljito očistijo mehanske delce (stopnja filtracije je 5 mcr), mulj, klor, slab vonj ali okus vode.

Hišna vodna postaja »MESEC HVP-107Q UV« zagotavlja dobro prečiščeno in mikrobiološko varno pitno vodo.
Namenjena je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in UV dezinfekcijo vode. Vir vode je lahko vodovodni sistem, kapnica ali lastno zajetje.
HVP-UV je kompaktna naprava, skupaj z nosilcem, cevnimi povezavami in tremi ventili (by-pass). Zato je montaža hitra in enostavna. ;
Več–stopenjski filtrirni sistem MESEC Triplex ZK10-i Pro zagotavlja odlično čiščenje vode. V kombiniranem filtru je zaporedno postavljenih več skrbno izbranih filtrirnih vložkov, ki temeljito očistijo mehanske delce (stopnja filtracije je 5 mcr), mulj, klor, slab vonj ali okus vode.
Za mikrobiološko varno vodo poskrbi certificiran in preverjen VIQUA UV dezinfekcijski sistem. VIQUA UV sistemi so bili podvrženi izjemno obsežnemu testiranju in ocenjevanju z namenom zagotavljanja 99,99 odstotnega uničenja mikroorganizmov vključno z E. coli, Cryptosporidium in Giardia.
Okolju prijazna UV dezinfekcija brez kemikalij v HVP-UV sistemih je varen, naraven proces, ki ne dodaja kemikalij in ne vpliva na vonj ali okus vaše vode.
Dobri razlogi za vgradnjo MESEC HVP UV:  
3 LETA GARANCIJE
  • Uporaba kvalitetnih in preverjenih materialov. Zaupanje v kvaliteto in delovanje MESEC HVP UV smo okrepili z EKSKLUZIVNO 3 LETNO GARANCIJO.
PROJEKTIRANO in SESTAVLJENO v SLOVENIJI
  • Preverjena kvaliteta in izvor komponent
  • Certificiran in preverjen UV sistem zagotavlja 99,99% učinkovitost in s tem varno pitno vodo
  • Zagotovljena strokovna montaža in servis
Sestavni deli naprave:
  • MESEC Triplex ZK10-i Pro, kombinirani filtrirni sistem (skupaj s filtrirnimi vložki)
  • VIQUA VH150 UV dezinfekcijski sistem, z elektronskim krmilnikom, prikazom delovanja UV in števcem delovnih ur UV sistema
  • Kovinski nosilec, cevne povezave s tremi ventili, montaža v by-pass načinu – omogoča enostavno vzdrževanje in menjavo filtrirnih vložkov ter UV sistema
  • Ključ za lažje odpiranje filtrov
  • Navodila za namestitev in uporabo